ΠΑΤΡΑ: Οι παλιοί συμμαθητές του 6ου Λυκείου βρέθηκαν 30 χρόνια μετά

Οι συμμαθητές του 6ο Λυκείου της Πάτρας μετά από αρκετές μικρότερες συναντήσεις τους, αποφάσισαν να γιορτάσουν τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την αποφοίτησή τους με μία ξεχωριστή βραδιά. Όπως έγραψαν στην πρόσκληση, «30 χρόνια ρόδινα πέρασαν σαν αέρας. 30 χρόνια ήμασταν έφηβοι άλλης παρέας… Μα η ζωή μία ρόδα που γυρνά, μας θέλει πίσω στις αναμνήσεις του ’89…

Για τον λόγο αυτό λοιπόν συγκεντρώθηκαν οι παλιοί συμμαθητές στον φιλόξενο χώρο του Ρόδον στην Ηρώων Πολυτεχνείου 17 το περασμένο Σάββατο 22 Ιουνίου2019 μετά τις 9 το βράδυ όπου ο ιδιοκτήτης Κώστας Σακής τους φιλοξένησε με τον καλύτερο τρόπο μένοντας όλοι ευχαριστημένοι. Τα παιδιά της τάξης του ’89, θυμήθηκαν τα παλιά, τις πλάκες αλλά και τα πειράγματα στους καθηγητές. Πέρα από τις αναμνήσεις, αυτό που συμπέραναν όλοι είναι το δυνατό δέσιμο και η αγάπη μεταξύ τους που δεν έσβησε ποτέ. Στο τέλος της βραδιάς τα παιδιά έδωσαν μια υπόσχεση, να ξαναβρεθούν και του χρόνου όλοι μαζί.

To reunion της τάξης του ’89 του 6ου Λυκείου της Πάτρας οργάνωσαν με επιτυχία η Αρετούσα Νικολοπούλου & ο Αλέξανδρος Γ. Τζανίνης.