(ΦΩΤΟ)-ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας υποδέχθηκε πλήθος κόσμου

Σε μία ξεχωριστή, επιτυχημένη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Δασσύλιο by Vouz, το βράδυ της Δευτέρας, 24 Ιουνίου 2019, ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας υποδέχθηκε πλήθος κόσμου, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του. Με καλοκαιρινή διάθεση, σε γιορτινή ατμόσφαιρα, με θέα τη θάλασσα και τα πεύκα, οι συμπολίτισσες και συμπολίτες μας, απόλαυσαν μια βραδιά που είχε ζωντανή μουσική, ελαφρύ ποτό, μεζέ, χορό και τιμητικές διακρίσεις.

Η αθρόα προσέλευση του κόσμου, ο οποίος έχει αγκαλιάσει το έργο του «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» και το αποδεικνύει με την παρουσία και στήριξή του σε όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου, συγκίνησε όλα τα μέλη του, τα οποία εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Λιολιώ Κολυπέρα, απένειμε τιμητικές πλακέτες στην Πολυφωνική Χορωδία Πατρών και στις Πολιτιστικές Ομάδες (σεπτέτο συμφωνικής ορχήστρας και ομάδα φωτογραφίας φοιτητών) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, για τη συμβολή τους στα δρώμενα που πλαισίωσαν το Pink the City 2018, την πολυπληθέστατη διοργάνωση – θεσμό του Συλλόγου, που έλαβε χώρα τον περασμένο Οκτώβριο. Τις τιμητικές πλακέτες παρέλαβαν, εκ μέρους της Πολυφωνικής, ο Πρόεδρος του Δ.Σ., κ. Γιάννης Κόττορος, και εκ μέρους των Πολιτιστικών Ομάδων του ΕΑΠ, ο υπεύθυνος, κ. Γιάννης Αναγνωστόπουλος.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, η Αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, κ. Σία Αναγνωστοπούλου, ο βουλευτής ΝΔ Αχαΐας, κ. Ιάσων Φωτήλας, η υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας και Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για την αντιμετώπιση της ΣΚΠ, κ. Μαργαρίτα Καραγιώργου, οι υποψήφιες βουλευτές ΝΔ στην Αχαΐα, κ.κ. Ευσταθία Γιαννιά, Έλενα Κονιδάρη και Ασπασία Ρηγοπούλου, η υποψήφια βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων, κ. Μάχη Σιώρου, καθώς και πρόεδροι και μέλη άλλων Συλλόγων.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τις φίλες και τους φίλους που παρευρέθηκαν στην «καλοκαιρινή βραδιά» και εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται στην κυρία Άννα – Μαρία Ρογδάκη και την Diamond Events, που ανέλαβαν τον στολισμό του χώρου της εκδήλωσης.

Η λειτουργία των γραφείων του Συλλόγου, στην οδό Γούναρη 37, θα συνεχισθεί κανονικά και τους καλοκαιρινούς μήνες.