(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Μάγεψαν οι Γυναικείες Χορωδίες το φιλόμουσο κοινό

Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία το βράδυ του Σαββάτου  22/6/19 η Συναυλία Γυναίκειων  χορωδιών που διοργάνωσε το καλλιτεχνικό σωματείο «Vocal Φωνητικό Σύνολο Πάτρας» με την ευκαιρία των εορτασμών της Ευρωπαϊκής Ημέρας της Μουσικής.

Σε ένα ειδυλλιακό χώρο, στο Θεατράκι της Μαρίνας της  Πάτρας, το κοινό που αγαπά την χορωδιακή μουσική, προσήλθε και απόλαυσε την χάρη, την ευαισθησία τη λεπτότητα, την μελωδικότητα των γυναικείων φωνών, μέσα από το πρόγραμμα που παρουσίασαν οι τέσσερις γυναικείες χορωδίες με ελληνικές και ξένες δημιουργίες διασκευασμένες για γυναικείες φωνές.

  • Η «Νεανική Χορωδία Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας» υπό την διεύθυνση της Δήμητρας Πίτσου – Διαμαντοπούλου, στο πιάνο συνόδευσε η Μαρία Μυλωνά.
  • Το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο Ναυπλίου «ΣΥΜΦΩΝΙΑ», υπό την διεύθυνση του Θεοδόση Αντωνιάδη.
  • Η Γυναικεία Χορωδία BelCantes Ι. Ν. Αγίου Ανδρέου Εγλυκάδας Πατρών υπό την διεύθυνση της Έλενας Δρουκοπούλου, στο πιάνο συνόδεψε η Κων/να Ανδρουτσοπούλου και φλάουτο ο Σταύρος Πήττας.
  • Το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο Πάτρας «Femmes Vocal», που πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, υπό την διεύθυνση της Κατερίνας Πολυμενάκου, στο πιάνο συνόδευσε η Ναταλία Δασκαλοπούλου, στην κιθάρα ο Νίκος Λαζάκης.

Παρέστησαν και τίμησαν την συναυλία με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Αγγελόπουλος, ο νεοεκλεγής Περιφεριακός Σύμβουλος κ. Φωκίων Ζαΐμης, η υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Γεωργία Παπανίκου, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

Το Δ.Σ. του «Vocal Φωνητικού Συνόλου Πάτρας», αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους συνέβαλαν και βοήθησαν προσφέροντας με ποικίλους τρόπους για την διοργάνωση αυτή.

  • Τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων

Τους χορηγούς Επικοινωνίας:

  • Τον κ Σπύρο Στεφανόπουλο του Σκάι Πάτρας και Μελωδία Πάτρας και
  • Τον κ Αλέξανδρο Κολλιόπουλο της εφημερίδας «Ο Εκκλησιολόγος»

Τους λοιπούς χορηγούς: