Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας…

Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας…». Με αυτή τη φράση ο υποψήφιος Βουλευτής Αχαίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Γιώργος Κυριακόπουλος, παρότρυνε τους πολίτες από τα Καλάβρυτα, τη Βλασία και την Κέρτεζη να σκεφτούν σοβαρά ποια θα είναι η επιλογή τους στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ο Γ. Κυριακόπουλος επισκέφθηκε τις τρεις ορεινές περιοχές χθες το πρωί ενώ το απόγευμα περιόδευσε στον Άγιο Στέφανο, το Μαζαράκι και το Φαραί. Μάλιστα, στο Φαραί είχε συνάντηση με την ομάδα του Άρη Πατρών. «Πρόκειται για εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι πρόκειται για εξαιρετικούς ανθρώπους και πολύ καλούς φίλους» σχολίασε ο υποψήφιος Βουλευτής Αχαίας.

Στις επαφές που είχε με τους πολίτες ο Γ. Κυριακόπουλος τους υπενθύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε το 2015 δεσμεύσεις  για πολύ υψηλούς στόχους πρωτογενών πλεονασμάτων, άδεια ταμεία και δημοσιονομικό κενό το οποίο δεν συνοδευόταν από κανέναν σχεδιασμό για το μέλλον, μηδενική αξιοπιστία και υψηλή φοροδιαφυγή, χωρίς κανένα σχέδιο για την καταπολέμησή της.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες, ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να μειώσει τον ΕΝΦΙΑ μεσοσταθμικά κατά 10% για το 2019 και 30% για τις χαμηλές και μεσαίες περιουσίες, να θεσμοθετήσει τη ρύθμιση των 120 δόσεων για χρέη στην εφορία, να καταργήσει την αυτοτελή φορολόγηση εισοδήματος των ελεύθερων επαγγελματιών και να επιτύχει την ένταξή τους στην κλίμακα των μισθωτών, να προχωρήσει στη σταδιακή μείωση του φόρου επιχειρήσεων από το 2019 κ.ά.