Αυτή τη μάχη πρέπει να τη δώσουμε με ειλικρίνεια και καθαρά όπλα

Στην περιοχή των Καλαβρύτων, ξεκινώντας από τη Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου όπου εορτάστηκε η επέτειος της Μάχης του Μεγάλου Σπηλαίου, περιόδευσε χθες η γιατρός και υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Ασπασία Ρηγοπούλου.
Κατά την παραμονή της στην περιοχή, η κ. Ρηγοπούλου, είχε συνάντηση με φορείς των Καλαβρύτων αλλά και απλούς πολίτες που της μετέφεραν τη δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουν. Όπως της ανέφεραν η κεντρική διοίκηση τους έχει γυρίσει την πλάτη. Το προβληματικό οδικό δίκτυο, η έλλειψη οργάνωσης για την προώθηση των γαλακτοκομικών τους προϊόντων, τους δημιουργούν πολλές παρενέργειες και δυσκολεύουν την καθημερινότητά τους.Στην περιοχή των Καλαβρύτων ξεκινώντας από τη Μονή Μεγάλου Σπηλαίου η Ασπασία Ρηγοπούλου (Φωτο)
Από την πλευρά της η κ. Ρηγοπούλου, αναγνωρίζοντας το δίκιο των αιτημάτων τους, τόνισε ότι: «Η περιοχή των Καλαβρύτων μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη όλης της Αχαΐας. Ο κτηνοτροφικός της πλούτος και τα ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας γαλακτοκομικά προϊόντα που παράγει, πρέπει να ενταχτούν σ’ ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο προώθησης ανά τον κόσμο. Επίσης το Χιονοδρομικό Κέντρο θα πρέπει να υποστηριχτεί με τις κατάλληλες δομές εστίασης και διαμονής. Εάν αυτά πλαισιωθούν με την πλήρη στελέχωση του νοσοκομείου και την ενίσχυσή του με ιατρικά μηχανήματα καθώς και τη βελτίωση του οδικού δικτύου, η περιοχή θα μπορέσει να αποτελέσει μία κοιτίδα ανάπτυξης».
Τέλος η κ. Ρηγοπούλου, αναφερόμενη στο μήνυμα της ημέρας τόνισε: «Τα μηνύματα της ιστορικής μάχης του Μεγάλου Σπηλαίου που υποχρέωσε τον αήττητο αιγύπτιο να υποχωρήσει, παραμένουν επίκαιρα μέχρι τις μέρες μας. Ο συμβολισμός τους και η δυναμική τους θα πρέπει να αποτελούν φάρο για όλους μας.
Μία μάχη με τα σύγχρονα χαρακτηριστικά της περιόδου που διανύουμε, καλούμαστε να δώσουμε ενωμένοι και όλοι μαζί αν θέλουμε η πατρίδα μας να βγει νικήτρια από τη μεγάλη δοκιμασία των τελευταίων ετών.
Αυτή τη μάχη πρέπει να τη δώσουμε με ειλικρίνεια και καθαρά όπλα διότι οφείλουμε στα παιδιά μας να τους παραδώσουμε μια Ελλάδα που θα βρίσκεται στο φως και θα ατενίζει υπερήφανα το μέλλον».