ΑΧΑΪΑ: Ολοκληρώνονται, σήμερα, οι αιτήσεις για το TEDxPatras

Το TEDxPatras ετοιμάζεται να επιστρέψει για άλλη μια χρονιά. Πριν το τέλος του 2019 η διεθνούς βεληνεκούς εκδήλωση θα φιλοξενήσει χαρισματικούς ομιλητές από ολόκληρο τον κόσμο, οι οποίοι θα μοιραστούν με το κοινό “ιδέες που αξίζει να διαδοθούν”, μέσα από τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους. Το TEDxPatras μεγαλώνει φέτος σε διάφορους τομείς. Διεύρυνση θα γνωρίσει και η οργανωτική ομάδα του πολυσυνεδρίου. Η ομάδα εμπλουτίζεται με νέους δραστήριους ανθρώπους της πόλης που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον σχεδιασμό και την υλοποίηση του TEDxPatras 2019, προσφέροντας εθελοντικά στον τομέα της επιλογής τους.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους έως την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019. Δήλωσε συμμετοχή εδώ.
Το TED είναι μια παγκόσμια κοινότητα, που απαρτίζεται από εκατομμύρια άτομα με διαφορετικό κοινωνικό και πολιτιστικό υπόβαθρο με ένα κοινό χαρακτηριστικό, την πίστη στην δύναμη των ιδεών που μπορούν να αλλάξουν νοοτροπίες, ζωές και τελικά τον κόσμο. Στο πνεύμα των ιδεών που αξίζει να διαδοθούν, η κοινότητα του TED δημιούργησε ένα πρόγραμμα τοπικών, αυτό-οργανωμένων εκδηλώσεων με την επωνυμία TEDx.
Σκοπός των TEDx Εκδηλώσεων είναι να προωθήσουν αξίες και μέσα από μια σειρά ομιλιών επιδιώκουν να δώσουν έμπνευση και κίνητρο για εξερεύνηση καινοτόμων ιδεών που αξίζουν να διαδοθούν σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.
Η ομάδα του TEDxPatras δημιουργήθηκε το 2015 από ανθρώπους που, αμιγώς εθελοντικά, διαθέτουν τον χρόνο, τις γνώσεις, τις ιδέες αλλά κυρίως τη διάθεση και την ενέργειά τους, για να πραγματοποιήσουν μια διοργάνωση, στόχος της οποίας είναι η διάδοση ιδεών που αξίζει να διαδοθούν.
Μείνετε συντονισμένοι για όλα αυτά που προετοιμάζει η ομάδα του TEDxPatras και ακολουθήστε την πορεία αυτή μέσα από το Facebook, το Twitter και το Instagram.