Ο κ. Τσίπρας το θέλει στην πραγματικότητα το ντιμπέιτ;

Σημεία από την τοποθέτηση του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας και Αν. Τομεάρχη Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, στην ενημερωτική εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ με τον Δημήτρη Καμπουράκη, το πρωί του Σαββάτου 22 Ιουνίου.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει αντιπαρατεθεί με τον Πρωθυπουργό εκατοντάδες φορές στη Βουλή και μάλιστα τις περισσότερες με πρωτοβουλία του κ. Μητσοτάκη. Ο κ. Τσίπρας από την άλλη δείχνει να μην επιθυμεί την αντιπαράθεση με το σύνολο των δημοκρατικών κομμάτων της Βουλής και μάλιστα η τελευταία του πρόταση να παραβρεθεί στο ντιμπέιτ μέσω skype μάλλον φανερώνει ότι υποτιμά την όλη διαδικασία.

Πρέπει να θεσμοθετήσουμε ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε ότι ο εργοδότης θα κάνει ό,τι καλύτερο για τον εργαζόμενο. Στην κοινωνία μας είναι απαραίτητοι και οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι.

Τα χρήματα για το πρόγραμμά μας μπορούν να βρεθούν: τα έξτρα χρήματα του πλεονάσματος που δεν πρέπει να δοθούν, θα «πέσουν στην αγορά», η μείωση της φορολογίας και της γραφειοκρατίας θα προσελκύσει επενδύσεις κ.α.

 

Μπορείτε να δείτε απόσπασμα της εκπομπής ΕΔΩ