Πρώτη φορά εκλογές κατακαλόκαιρο

Πρώτη φορά εκλογές κατακαλόκαιρο. Πολλά έγιναν πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια. Και λέγαμε ότι τα έχουμε δει όλα. Και συνεχίζουν να γίνονται πολλά για πρώτη φορά. Έχουμε μέρες να δούμε και άλλα.

Πραγματικά ζήτησε ο ελληνικός λαός να δει το κάτι διαφορετικό και το αίτημα του εκπληρώθηκε. Τόσο διαφορετικά αναποτελεσματικά και άθλια που πέτυχαν η συντήρηση να μοιάζει με σωτηρία και πρόοδο. Δική τους επιτυχία.

Έρχονται εκλογές 7 Ιουλίου και οι πολίτες πρέπει να συλλογιστούν ποιες κυβερνήσεις υπήρξαν καλύτερες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. Αν βρουν ας τις πριμοδοτήσουν. Αν δεν βρουν ας έρθουν να ενισχύσουν, να ενδυναμώσουν το Κίνημα Αλλαγής και να επιβάλλουν την Αλλαγή.

Υπάρχει κίνδυνος να επαναπαυτούμε από τη ζέστη και τη ραστώνη του καλοκαιριού. Υπάρχει κίνδυνος να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα στην κυβερνητική διαφορετικότητα, υπάρχει κίνδυνος να αναζητήσουμε την ελπίδα στη συντηρητική παράταξη που δεν έφερε ποτέ κάτι νέο.

Ο κίνδυνος αυτός αποφεύγεται μόνο με Κίνημα Αλλαγής. Ας το κάνουμε καλύτερο το Κίνημα Αλλαγής, μπορούμε και μεγαλύτερο. Μη ξεχνάμε ποιοι μας κυβερνάνε και ποιοι θα μας κυβερνήσουν. Απαντάμε με Κίνημα Αλλαγής και δεν θα πάμε ούτε με τους μεν ούτε με τους δε. Αυτόνομοι προπομποί και καταλύτες του προοδευτικού δρόμου που έχει ανάγκη η Ελλάδα.

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΛΔΗΣ

Υποψήφιος Βουλευτής ΚΙΝΑΛ Αχαΐας