Ο πρίγκιπας Κάρολος στα γυρίσματα του Τζέιμς Μποντ

Η είδηση ότι η παλιά Άστον Μάρτιν του Τζέιμς Μποντ πρωταγωνιστεί και στην 25η περιπέτειά του έκανε το γύρο του κόσμου. Παρά τον τραυματισμό του Ντάνιελ Κρεγκ, τα γυρίσματα συνεχίζονται και οι ηθοποιοί περίμεναν τον λάτρη των ταινιών δράσης πρίγκιπα Κάρολο να επισκεφθεί τα στούντιο Pinewoodστα οποία γίνονται τα γυρίσματα.

Το μοντέλο  έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην τρίτη ταινία του Τζέιμς Μποντ, στα χέρια του Σον Κόνερι στο «Goldfinger» και πριν λίγο καιρό η αυτοκινητοβιομηχανία αποφάσισε να κυκλοφορήσει και στο εμπόριο σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.

Τον υποδέχτηκε ο Ντάνιελ Κρεγκ, 51 ετών, που φορά  για 5η φορά το κοστούμι του διάσημου κατασκόπου, αν και είχε ανακοινώσει το 2017 ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά.

Μεταξύ των πρωταγωνιστών θα βρίσκεται η Γαλλίδα Λέα Σεϊντού, που είχε υποδυθεί τη Μαντλέν Σουάν στο Spectre, όπως και οι Βρετανοί Μπεν Γουίσοου, που επιστρέφει στον ρόλο του Q και Ρέιφ Φάινς στον ρόλο του Μ. Τη σκηνοθεσία έχει  αναλάβει ο Αμερικανός Κάρι Φουκουνάγκα.

Τον περασμένο μήνα, επιβεβαιώθηκε τελικά ότι η ταινία Bond 25 θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2020, με τον πρωταγωνιστή του Bohemian Rapsody Ράμι Μάλεκ να εμφανίζεται ως ο τελευταίος αντίπαλος του Ντάνιελ Γκρεγκ στον ρόλο του θρυλικού κατασκόπου.

 

Φωτο: Reuters