Κάρφωσε στο κρανίο του δυο μεγάλα καρφιά για να αυτοκτονήσει αλλά δεν τα κατάφερε

Για ένα χιλιοστό φανταστείτε το, ένα χιλιοστό βαθύτερα να είχε καρφώσει τα καρφιά στο κρανίο του και τώρα θα ήταν νεκρός. Όμως δεν τα κατάφερε και οι γιατροί που τον υπέβαλαν σε χειρουργείο για να τα αφαιρέσουν έκπληκτοι είπαν πως ο άνθρωπος αυτός σώθηκε από θαύμα.

Θύμα και θύτης ένας 64χρονος Ουκρανός ο οποίος επιχείρησε να βάλει τέρμα στη ζωή του ύστερα από καυγά που είχε στο σπίτι με την οικογένεια του. Αφού ήπιε μεγάλη ποσότητας βότκας πήγε σε έναν αχυρώνα, άρπαξε ένα καρφί μήκους 6 εκατοστών και το κάρφωσε στο κεφάλι του. Όταν αντίληφθηκε ότι η κίνησή του δεν είχε το αποτέλεσμα που ήθελε, ο 64χρονος πήρε ένα δεύτερο καρφί και έκανε την ίδια κίνηση μετά την οποία λιποθύμησε μέχρι να τον βρουν αιμόφυρτο οι συγγενείς του.

«Τα μεταλικά αντικείμενα δεν πείραξαν κάποια ζωτική λειτουργία. Είναι πραγματικό θαύμα ότι επέζησε» δήλωσαν οι γιατροί και όπως εξήγησε ο επικεφαλής του νευρχειρουργικού τμήματος του νοσοκομείου το ένα από τα δύο καρφιά μπήκε δύο ίντσες μέσα στον εγκέφαλό του. «Αν είχε προχωρήσει άλλο ένα χιλιοστό τότε ο άνδρας θα είχε πεθάνει ακαριαία» πρόσθεσε.