Η Ριάνα ανοίγει στη Νέα Υόρκη τη δεύτερη Fenty μπουτίκ της

Η Ριάνα διάλεξε τη Νέα Υόρκη για να ανοίξει τη δεύτερη προσωρινή μπουτίκ της με είδη του δικού της οίκου μόδας Fenty, ένα μήνα μετά την έναρξη της λειτουργίας του στο Παρίσι.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός από τα νησιά Μπαρμπέιντος, που προτείνει μια μόδα η οποία δραπετεύει από τις εποχές και τους περιορισμούς της Εβδομάδας Μόδας, δηλώνει ότι “θέλει κάθε γυναίκα να φορά τα ρούχα της”, αφού υπόσχεται ότι το μέγεθός τους θα φθάνει έως το 46.

Μέλος του ομίλου LVMH, η εταιρία Fenty επέλεξε το Webster, ένα κατάστημα του Σόχο γνωστό για την απαιτητική του επιλογή στο πρε-α-πορτέ, για να δημιουργήσει ένα “pop-up κατάστημα”, δηλαδή ένα προσωρινό σημείο πώλησης που άνοιξε επίσημα για το κοινό χθες, Τετάρτη, και θα λειτουργεί έως τις 30 Ιουνίου. Στο πάρτυ των εγκαινίων, η Ριάνα υποδέχτηκε τους καλεσμένους της φορώντας ένα μίνι ροζ φόρεμα και ψηλοτακουνα πέδιλα.

Είναι μια ευκαιρία για τον νέο οίκο της σχεδιάστριας μόδας και επιχειρηματία, να παρουσιάσει μια νέα μίνι κολεξιόν που ονομάζει “6-19” (όπως 19 Ιουνίου), μετά την “5-19” στο Παρίσι τον Μάιο.

ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΕ