Εκδήλωση της ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ για την λήξη της χρονιάς δράσης 2018- 19

Μετά από μια χρονιά δράσεων με φιλανθρωπικούς κ’ πολιτιστικούς στόχους η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ οργάνωση Γυναικών παράρτημα Πάτρας διοργάνωσε μια πολύ ωραία βραδιά για τη λήξη των εργασιών της.
Σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον στην Πλάζ της Πάτρας την Τετάρτη με τον ήλιο να γέρνει στην θάλασσα, τα μέλη κ’ οι φίλοι μας πέρασαν μια αξέχαστη βραδιά. Με τη μουσική και το τραγούδι δυο αγαπημένων Πατρινών καλλιτεχνών του Νίκου και της Κατερίνας χόρεψαν και τραγούδησαν. Την εκδήλωση πλαισίωσε με ποιήματα η αγαπημένη Ράπτη Αλέκα ενώ χόρεψαν παραδοσιακά Σμυρνέικα τραγούδια ο εξαιρετικός χορευτικός Σύλλογος Κεφαλόβρυσου Πάτρας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι υποψήφιες βουλευτίνες κ. Ασπασία Ρηγοπούλου κ. Αλεξοπούλου Χριστίνα, Έλενα Κονιδάρη ενώ μήνυμα έστειλε ο κ. Άγγελος Τσιγκρής ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων ήταν στην Αθήνα, παρευρέθηκε εκ μέρους του ο κ. Γεώργιος Τόγιας. Επίσης παρευρέθηκε η τέως αντιδήμαρχος και ψηφισμένη δημοτική σύμβουλος κ. Ήρα Κουρή και πρόεδροι γυναικείων οργανώσεων όπως η κ. Μανουσάκη της Καλλιπάτειρας η κ Κίτη Σταγγοπούλου (αντιπρόεδρος του Inner Weel Βορρά και το μέλος η κ. Χρυσανθακοπούλου Δήμητρα. Ο πρόεδρος του Ροταριανού ομίλου κ. Ξένος εκ μέρος του συλλόγου ΄΄Αγκαλιάζω΄΄ η κ. Γεωργιάδη Ράνια, κ. Αναλυτή πρόεδρος των νέων καλλιτεχνών Πάτρας και η κ. Σπηλιωτακάρα Άννα πρώην πρόεδρος της ένωσης γυναικών.
Η πρόεδρος κ. Λέτα Βέργη ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου που απαρτίζουν οι κυρίες Αμαλία Κωνσταντακοπούλου, Έλσα Παξινού, Καίτη Μπέλλα, Κατερίνα Βέργη, Πόπη Μυλωνά και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι και υποσχέθηκε καινούργιες δράσεις από το επόμενο Φθινόπωρο.