Θέλω να εργαστώ για την κοινωνία μας

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και επόμενο Πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη μεγάλη τιμή που μου έκανε να με εντάξει στην ομάδα που θα εργαστεί για την ανόρθωση της πατρίδας μας.

Ως υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας καταθέτω από σήμερα επίσημα τα οράματά μου και όλες μου τις δυνάμεις σε έναν ειλικρινή και ελπιδοφόρο αγώνα. Αυτόν των εθνικών εκλογών, για την Αχαΐα μας και για την Ελλάδα μας. Ο χρόνος είναι λίγος, οι προσδοκίες μου όμως είναι πολλές και οι ευθύνες ακόμα μεγαλύτερες για να συμβάλλω καιεγώ στον αγώνα για το χτίσιμο μιας Ελλάδας που μας αξίζει. Μιας Ελλάδας με αξιοπρέπεια και εθνική υπερηφάνεια. Με το βλέμμα πάντα στους νεότερους και στα παιδιά μας.

Είμαι εδώ γιατί θέλω να εργαστώ για τον τόπο μου. Είμαι εδώ γιατί θέλω να εργαστώ για την κοινωνία μας.Είμαι εδώ γιατί θέλω να εργαστώ για το μέλλον των παιδιών μας και για την αξιοπρέπεια των γονιών μας και των παππούδων μας. Είμαι εδώ γιατί θέλω να εργαστώ για τον ευλογημένο τόπο της Αχαΐας που αξίζει καλύτερες μέρες μακριά από την αφάνεια, τη μιζέρια και την παρακμή. Η ανάπτυξη προϋποθέτει πολλή εργασία.Η ανάπτυξη προϋποθέτει την αξιοποίηση όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που έχει ο τόπος μας.Προϋποθέτει την αξιοποίηση του λιμανιού μας, του αεροδρομίου του Αράξου, του Χιονοδρομικού Κέντρου των Καλαβρύτων, των σύγχρονων αυτοκινητοδρόμων, των Νοσοκομείων μας.Προϋποθέτει τη σύνδεση της κοιτίδας της καινοτομίας, που είναι το Πανεπιστήμιό μας, με την ανάπτυξη της περιοχής ώστε να κρατήσουμε στον τόπο μας και να φέρουμε πίσω στη χώρα μας, όλο το επιστημονικό δυναμικό.

Για αυτούς τους λόγους είμαι ΕΔΩ, για αυτούς τους λόγους ζητώ τη στήριξή σας ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ μαζί με εσάς για να βγει ο τόπος μας στο φως ώστε οι Αχαιοί να περπατούν με ψηλά το κεφάλι και να ατενίζουν την καθημερινότητα με πραγματική ελπίδα και αισιοδοξία.

*Η Ασπασία Ρηγοπούλου είναι Ιατρός – Ακτινολόγος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και Υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας