ΠΑΤΡΑ: Κηδεύεται ο Αντώνης Κακογιάννης – Χτυπημένος από σοβαρή νόσο

Μια ζωή έδινε μάχες στις δικαστικές αίθουσες, στον δημόσιο και τον ιδιωτικό του βίο. Δυστυχώς όμως, αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να κερδίσει τη σημαντικότερη μάχη που έδινε τους τελευταίους μήνες για τη ζωή του. Ο λόγος, για τον πατρινό δικηγόρο Αντώνιο Διον. Κακογιάννη, ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών, χτυπημένος από σοβαρή νόσο.
Ο εκλιπών ήταν από τα διακεκριμένα μέλη του νομικού κόσμου της Πάτρας και το προσωνύμιο «ο έντιμος Κακογιάννης» που του είχαν αποδώσει φίλοι και γνωστοί, λέει πολλά για τη διαδρομή του, στη ζωή.
Ο Αντώνιος Κακογιάννης, με τη σύζυγό του Ευφροσύνη Πολίτου – Κακογιάννη, ευτύχησαν να φέρουν στον κόσμο και να μεγαλώσουν τρεις αξιόλογους γιους, τον Διονύσιο, τον Θεόδωρο και τον Ανδρέα. Είχε μια αξιοπρεπή επαγγελματική διαδρομή, ασκώντας την δικηγορία στην πόλη της Πάτρας, μέχρι και πριν από τέσσερα χρόνια, οπότε συνταξιοδοτήθηκε.
Ο Αντώνιος Κακογιάννης θεωρείτο ως ένας μαχητικός, αξιοπρεπής, έντιμος και σοβαρός δικηγόρος, από τα αξιόλογα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, ενώ είχε και πολιτική διαδρομή, ως μέλος της Αριστεράς από τα νεανικά του χρόνια. Για τον λόγο αυτό, την θλίψη της για την απώλεια του δικηγόρου Αντώνη Κακογιάννη εξέφρασε σε ανακοίνωσή της και η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, αναφέροντας τα εξής:
«Εφυγε σήμερα από κοντά μας ο σύντροφός μας Αντώνης Κακογιάννης. Μια λέξη νομίζουμε ότι μπορεί να χαρακτηρίσει τον Αντώνη. ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ. Αγωνιστής στη ζωή από τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και μέχρι σήμερα. Αγωνιστής από τα φοιτητικά του χρόνια στη Νομική Θεσσαλονίκης, σταθερός και αφοσιωμένος στις ιδέες της Ανανεωτικής Αριστεράς. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στη γυναίκα του Φρόσω, στα παιδιά του Διονύση, Θεόδωρο και Ανδρέα και στους οικείους του. Καλό ταξίδι, Σύντροφε».
Η κηδεία του Αντώνιου Διον. Κακογιάννη, θα τελεστεί σήμερα στις 5 μ.μ. από τον Παλαιό Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Πατρών και η ταφή του θα γίνει στο Κοιμητήριο Αγίου Μηνά Λεύκας.