Κάντε τους να χάσουν το… χρώμα τους!

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου υπάρχει ένα πραγματικό δίλημμα και πολλά ψευτοδιλήμματα. Το πρώτο κινδυνεύει να χαθεί μέσα στην πληθώρα των δεύτερων. Βλέπετε οι δύο ισχυρότεροι πόλοι της εξουσίας, ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ., σχεδιάζουν να είναι και οι νομείς της για τα επόμενα χρόνια ανεξαρτήτως του εκλογικού αποτελέσματος αυτών των εθνικών εκλογών.

Ο βασικός στόχος τους είναι να λεηλατήσουν το Κίνημα Αλλαγής αλλά ακόμα πιο σημαντικός στόχος να εξαφανίσουν την ιστορική παρακαταθήκη του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα Παπανδρέου. Να σβήσουν αν είναι δυνατόν από την συλλογική ιστορική μνήμη, μια πολιτική ιστορία που άλλαξε τον τόπο, έδωσε φωνή στη μεσαία τάξη, στήριξε τους αδύνατους και έκανε τη χώρα και πάλι υπερήφανη.

Η Ν.Δ. και ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουν την πολιτική ένδεια της δικής τους ιστορικής παρακαταθήκης και επιχειρούν να οδηγήσουν τους πολίτες στη λήθη και την περήφανη δημοκρατική παράταξη στην απαξίωση.
Αυτός είναι και ο λόγος που ο Πρωθυπουργός και ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης (και εν αναμονή Πρωθυπουργός όπως παρουσιάζεται) μπήκαν επικεφαλής των ψηφοδελτίων τους στην Αχαΐα.

Στόχος τους είναι όπως ανερυθρίαστα λένε, η κατάληψη του… «κάστρου» του Νομού. Τίποτα περισσότερο ή λιγότερο. Το χρώμα το βράδυ των εκλογών τους ενδιαφέρει και η «άλωση» της Πάτρας και της Αχαΐας.
Όμως μην γελιέστε. Η βασική τους επιδίωξη είναι η λήθη και μετά το χρώμα. Διότι αν δεν επέλθει η λήθη, αν ο Δημοκρατικός λαός της Αχαΐας, δώσει ισχυρή εντολή στο ΚΙΝ. ΑΛ., ως πολιτικός φάρος για όλη τη χώρα, τότε θα χάσουν το… χρώμα τους.

Και όσο αυτοί θα χάνουν το χρώμα τους, τόσο η ελπίδα θα βρίσκει χώρο να θεριέψει!

ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΓΡ. ΣΟΛΩΜΟΥ, ΑΝ. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΑΛ