(Φωτο)-Άγγελος Αντωνόπουλος: Το μεγάλο «αγκάθι» στη ζωή του 87χρονου πρωταγωνιστή – Τα λόγια του

Κάθε φορά που ο Άγγελος Αντω­νόπουλος κάθεται στο γεμάτο βιβλία σαλόνι του σπιτιού του, μια είναι η σκέψη που τριγυρ­νά διαρκώς στο μυαλό του. Το «γιατί» δεν γεύτηκε ποτέ του τα μοναδικά συναισθήματα της πατρότητας και δεν απέκτησε ένα παιδί.

Αν και ο 87χρονος πρωταγωνιστής έχει γνωρίσει την απόλυ­τη δόξα, όλα αυτά τα χρόνια κράτησε τη ζωή του μακριά από τα φωτά της δημο­σιότητας. Αυτός είναι και ο λόγος που λίγοι γνώριζαν πως στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένος. Για την ακρίβεια, ο δημοσι­ογράφος Άρης Λουπάσης δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία του Αγγέλου Αντωνόπουλου από το εξώφυλλο του περιοδικού «Θησαυρός» όπου ποζάρει με την τότε σύζυγο του Νινέτα από τον έναν και μοναδικό γάμο της ζωής του στα τέλη της δεκαετίας του ’60, με κουμπάρους τους αγαπημένους του συναδέλφους και φίλους Τζένη Καρέζη και Κώστα Καζάκο.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη Νάξο όταν ο ηθοποιός διέμενε για τις ανάγκες μιας ταινίας και μόλις αντίκρισε τη 17χρονη καλλονή, την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Παρότι ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ, μέχρι σήμερα παραμένουν δυο καλοί και αγαπημένοι φίλοι. Με την ειλικρί­νεια μάλιστα που χαρακτηρίζει τον κ. Αντωνόπουλο, παραδέχεται πως το μόνο που του λείπει σήμερα είναι ένα παιδί.

Τα λόγια του συγκινούν και αποκαλύπτονται στις ακόλουθες φωτογραφίες…

GALLERY