Θα είμαι πλάι στους φορείς και τους αυτοδιοικητικούς θεσμούς

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Κώστας Σπαρτινός, στα πλαίσια της περιοδείας του στον νομό Αχαΐας, συναντήθηκε με Προέδρους κοινοτήτων και εκπροσώπους φορέων στη Δυτική Αιγιάλεια.

Στην συνάντηση συζητήθηκε το διακύβευμα των εκλογών καθώς και ανταλλάχθηκαν απόψεις για τη διαχείριση των απορριμμάτων και τον ΧΥΤΑ Παπανικολού. Εκφράστηκε η ελπίδα ότι η νέα δημοτική αρχή με τον Δημήτρη Καλογερόπουλο, ο οποίος έχει θετική προσέγγιση στο θέμα της διαχείρισης, θα μπορέσει να δώσει λύση στο καυτό αυτό πρόβλημα. Ο Κώστας Σπαρτινός τους διαβεβαίωσε ότι θα είναι όπως πάντα πλάι στους φορείς και τους αυτοδιοικητικούς θεσμούς μέχρι την οριστική λύση του προβλήματος.

Επίσης, παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις εορτασμού του Εμπορικού Επιχειρηματικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιάλειας, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με το προεδρείο του Συλλόγου και επιχειρηματίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ζητώντας τους να μελετήσουν καλά τα προγράμματα των κομμάτων και να αποφασίσουν με βάση το συμφέρον του κλάδου τους, της Ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας συνολικότερα. Στη συνέχεια, βρέθηκε στην συνεστίαση του Συλλόγου Ηλεκτρολόγων στην Τέμενη.

Και στις δυο προαναφερθείσες εκδηλώσεις ο Κώστας Σπαρτινός αντάλλαξε απόψεις με τον νέο δήμαρχο Αιγιάλειας Δημήτρη Καλογερόπουλο και συνομίλησε διεξοδικά για το θέμα της διαχείρισης των απορριμάτων της περιοχής καθώς και για τα θέματα που απασχολούν το Δήμο γενικότερα. Στη συνέχεια, περιόδευσε σε Καλάβρυτα και Κλειτορία όπου συναντήθηκε με φίλους και κατοίκους των περιοχών.