“Σ’ αγαπώ!”- Η Κάρα Ντελεβίν μίλησε δημόσια για τη σύντροφό της

Όπως φαίνεται ήρθε το πλήρωμα του χρόνου οι φήμες να επιβεβαιωθούν για το τι συμβαίνει ανάμεσα στη Κάρα Ντελεβίν και την Άσλεϊ Μπένσον. Το διάσημο μοντέλο δεν είχε μιλήσει ποτέ δημόσια για αυτή τη σχέση, αν και δεν έκρυψε ποτέ τον σεξουαλικό προσανατολισμό του.

Λίγες μέρες πριν η Κάρα ανάρτησε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο τραβάει την Μπένσον και τη φιλάει παθιασμένα. Όλοι μίλησαν για την επίσημη ανακοίνωση για τη σχέση τους που σίγουρα θα έρθει σύντομα, η οποία και ήρθε πριν από το trevor Live Gala την περασμένη Δευτέρα. Η 26χρονη Κάρα αποκάλυψε στο E!News ότι με αυτό το βίντεο ήθελε να τιμήσει την 50η επέτειο της εξέγερσης του Stonewall και τηνπρώτη επέτειο της σχέσης της με την Μπένσον.

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε:

 

https://www.instagram.com/p/Bytg7Khlo_t/?utm_source=ig_embed

Η ίδια απάντησε σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με το αν αυτό το βίντεο είναι η επισημοποίηση της σχέσης τους: «Δεν ξέρω, ίσως επειδή είναι το Pride, επειδή έχουν περάσει 50 χρόνια από τότε που συνέβη το Stonewall και, δεν ξέρω, είναι περίπου η επέτειος του ενός χρόνου μας οπότε γιατί όχι;».

«Σίγουρα, δεν μου αρέσει το επίσημο του πράγματος, αλλά είναι κάτι», πρόσθεσε, ενώ λίγη ώρα αργότερα τιμήθηκε με το Hero Award για την προσήλωσή της στην υποστήριξη του Trevor Project, που έχει ως στόχο να σταματήσει τις αυτοκτονίες των νέων της LGBTQI+ κοινότητας.

Βέβαια, ακόμα κι αν όπως δήλωσε δεν θέλει να δώσει τίτλο στη σχέση της με την 29χρονη ηθοποιό του Pretty Little Liars, η Ντελεβίν δημόσια πάνω στη σκηνή την ευχαρίστησε για την αγάπη και την υποστήριξή της, αποκαλώντας την με το παρατσούκλι της.: «Θέλω να ευχαριστήσω ακόμη μία πολύ ξεχωριστή γυναίκα σε αυτό το δωμάτιο, και ξέρεις ποια είσαι. Είναι ένας από εκείνους τους ανθρώπους που με βοηθούν να αγαπώ τον εαυτό μου όταν το χρειάστηκα πιο πολύ και πραγματικά το χρειάστηκα. Μου έδειξε πώς είιναι η πραγματική αγάπη και πώς να την αποδεχτώ, πράγμα πολύ πιο δύσκολο απ’ όσο νόμιζα. Σε αγαπώ, Sprinkles».