Η πραγματική εθνική πολιτική γίνεται με ψυχραιμία και ομοθυμία

«Τώρα καταλαβαίνουν όλοι ότι η εξωτερική πολιτική και τα εθνικά μας θέματα απαιτούν ψύχραιμη και ομόθυμη στάση» ανέφερε ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης, μιλώντας το απόγευμα της Τρίτης στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, σχετικά με την τουρκική προκλητικότητα στην ΑΟΖ της Κύπρου και τη στάση της Ελλάδας.

«Δεν χρειάζονται δραματοποιήσεις. Οφείλουμε να είμαστε ψύχραιμοι και έτοιμοι, αλλά και να καταλάβουμε επιτέλους ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι μόνο μία οικονομική και νομισματική ένωση, αλλά και ένας ισχυρός σύμμαχος για την Ελλάδα, τον οποίο έχουμε απόλυτη ανάγκη» υπογράμμισε ότι «ο κ. Τσίπρας που κάποτε ήταν αντίθετος στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ, προστρέχει τώρα στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ για την αντιμετώπιση της τουρκικής προκλητικότητας, ενώ πλέον έχει ανάγκη και το ΕΛΚ και τον κ. Βέμπερ που μέχρι πρότινος κατηγορούσε».

ΙΣΧΥΡΗ ΝΔ, ΙΣΧΥΡΗ ΑΧΑΪΑ

Εν τω μεταξύ, με αφορμή την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της ΝΔ, ο κ. Κατσανιώτης, ανέφερε: «Η Αχαΐα χρειάζεται δυνατές και σίγουρες φωνές στην αυριανή Βουλή και στην αυριανή κυβέρνηση, κάτι που εγγυάται ο ίδιος ο Πρόεδρος μας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με την υποψηφιότητά του στο ψηφοδέλτιο του τόπου μας. Το εγγυόμαστε όμως και όλοι όσοι μετέχουμε στο ψηφοδέλτιο και θα δώσουμε τον αγώνα για μία ισχυρή ΝΔ σε μία ισχυρή Αχαΐα, με στόχο την ανάδειξη της πολιτικής της αλήθειας, του ήθους και της ικανότητας».