Εκτός Open και επίσημα η Μαραγκουδάκη

Το κανάλι Open ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τη διευθύντρια προγράμματος κ. Άλκηστη Μαραγκουδάκη. Σε ανακοίνωση ο τηλεοπτικός σταθμός «ευχαριστεί την κ. Μαραγκουδάκη για όσα προσέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό και της εύχεται καλή συνέχεια στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα».

Η Αλκηστις Μαραγκουδάκη ήταν η γυναίκα πάνω στην οποία στήριξε όλο το ψυχαγωγικό πρόγραμμα η ιδιοκτησία του Open, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ήλθε σε σύγκρουση με κορυφαίο στέλεχος το οποίο της χρέωσε ακόμη και τις «χαμηλές πτήσεις» προγραμμάτων εκτός αρμοδιότητάς της. Η αντίδρασή της ήταν έντονη και σύμφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων του σταθμού, την περασμένη Κυριακή έσπευσε στις εγκαταστάσεις προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά της.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή είχε ανακοινωθεί και η απομάκρυνση του διευθύνοντος συμβούλου, Τζώνη Καλημέρη, ο οποίος απομακρύνθηκε για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

Πέρα από τις απομακρύνσεις στελεχών τα προβλήματα είναι πολλά και αφορούν ανανέωση συμβολαίων και παραγωγών όπως και τη διαχείριση της οικονομικής ζημιάς στο κανάλι, το οποίο επένδυσε μεγάλα ποσά προκειμένου να κλείσει «δυνατά» ονόματα αλλά και να χρηματοδοτήσει παραγωγές. Δυστυχώς τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν τα προσδοκώμενα ενώ ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά καθώς η διαφημιστική πίτα μοιράζεται σε πολλά κομμάτια.

Τα σχέδια των επικεφαλής είναι η ανάθεση αρμοδιοτήτων σε πρώην στέλεχος του ΑΝΤ1 και ο επαναπροσδιορισμός των στόχων και του προϋπολογισμού. Ηδη έχει ξεκινήσει ένας πρώτος έλεγχος των όσων έγιναν ενώ έχουν «παγώσει» πολλά projects από όσα έχουν μέχρι στιγμής ανακοινωθεί. Για την επόμενη σεζόν όλα είναι ανοιχτά καθώς ένα ακόμη καλοκαίρι βρίσκει το Open μπροστά σε ένα πρόγραμμα με πολλές ελλείψεις και με πολλά προβλήματα.