(Βίντεο)-The Final Four: Έρχεται νέο talent show στον ΑΝΤ1- Ποια θα το παρουσιάσει;

Για πρώτη φορά έρχεται στην Ελλάδα έρχεται ο απόλυτος διαγωνισμός τραγουδιού «The Final Four», όπως ανακοίνωσε ο ANT1, ο οποίος εξασφάλισε τα δικαιώματα προβολής του νέου talent show. Το «The Final Four» διαφέρει από από τους υπόλοιπους μουσικούς διαγωνισμούς στο σημείο ότι δεν διεξάγονται καθόλου οντισιόν. Το παιχνίδι ξεκινά με τέσσερις φιναλίστ και κάθε επεισόδιο αποτελείται από δύο γύρους.

Στον πρώτο γύρο οι διαγωνιζόμενοι τραγουδούν μπροστά στο κοινό και τους κριτές. Η κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας, καλείται να αποφασίσει ομόφωνα την τύχη κάθε συμμετέχοντα.

Εάν μία φωνή λάβει «ναι» από όλους τους κριτές, τότε προχωρά στον επόμενο γύρο του επεισοδίου. Οι συμμετέχοντες που προκρίνονται στην επόμενη φάση διαγωνίζονται με έναν από τους τέσσερις φιναλίστ που θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τη θέση τους.

Κάθε μονομαχία κι ένας τελικός. Μετά από κάθε αναμέτρηση το κοινό στο στούντιο ψηφίζει και αποφασίζει ποιος από τους δύο τραγουδιστές θα συνεχίσει στο διαγωνισμό. Ο νικητής ασφαλίζει τη θέση του για το υπόλοιπο της βραδιάς και δεν μπορεί να προκληθεί από κανέναν μέχρι το επόμενο επεισόδιο. Ο νικητής του ελληνικού «The Final Four» θα κερδίσει 50.000 ευρώ. Για το νέο talent show που θα δούμε από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν μίλησε η παρέα του Πρω1νού ANT1. Ανάμεσα στα όσα συζήτησαν ήταν και το πρόσωπο που θα παρουσιάσει το The Final Four, που αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς και δεν υπάρχει κάτι επίσημο από το σταθμό τα δημοσιεύματα θέλουν στο τιμόνι του νέου talent show να βρίσκεται η Ζέτα Μακρυπούλια.

Δείτε όσα συζήτησαν στο Πρω1νό: