Βόμβες Λαφαζάνη: Αυτός είναι ο «Ρασπούτιν»

Τον «Ρασπούτιν» στον οποίο αναφέρεται η αντιπολίτευση όταν η συζήτηση καταλήγει στην υπόθεση Novartis, κατονόμασε ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος ήταν καλεσμένος στα «Ακραία Φαινόμενα» του ΣΚΑΙ.

Σε ερώτηση για τον «Ρασπούτιν» στην κυβέρνηση, ο επικεφαλής της ΛΑΕ είπε χωρίς να μασήσει τα λόγια του: «Ο κύριος Παπαγγελόπουλος είναι ο Ρασπούτιν».

Παράλληλα, χαρακτήρισε παθολογικά μυθομανή τον Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ επανέλαβε ότι με την πολιτική ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ η χώρα δεν πρόκειται να βγει από την κρίση.

«Ο κ. Βαρουφάκης, δεν το λέω τώρα το έλεγα όταν ήταν ακόμα υπουργός Οικονομικών, είναι άνθρωπος του συστήματος 100%, είναι ο άλλος Τσίπρας, είναι παθολογικά μυθομανής. Τον έζησα εγώ τους 5-6 μήνες της διακυβέρνησης. Είναι ο άνθρωπος που ξεκίνησε τα μνημόνια».

«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και οι άλλες αντιμνημονιακές δυνάμεις είναι άλλη υπόθεση. Σε αυτές κάναμε πρόταση συνεργασίας. Η αλαζονική αυτάρκεια δεν είναι για το καλό του τόπου», συμπλήρωσε.

«Έχουμε πολιτικές συμμορίες εδώ. Δεν έχουμε κόμματα. Έχουμε πολιτικούς καταληψίες του κράτους. Τώρα φεύγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταλάβει το κράτος. Δεκάδες χιλιάδες διορισμούς υπαλλήλων, παρα-υπαλλήλων, συμβούλων. Έλεος πια, έλεος! Διαμοιράζουν τα χρήματα και διαμορφώνουν ένα κομματικό στρατό. Και από εκεί και πέρα κάνουν πελατειακές σχέσεις με τους ημέτερους επιχειρηματίες», συμπλήρωσε.