Ζεράλδες, Μαρτίνς και δεξί εξτρέμ στην ΑΕΚ

Τα τυπικά έχουν απομείνει για να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Φρανσίσκο Ζεράλδες από τη διοίκηση της ΑΕΚ, καθώς συνεχίζεται η ανταλλαγή των απαραίτητων εγγράφων με εκείνο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Χθες το βράδυ υπήρξε η συγκεκριμένη διαδικασία, ώστε να τελειώσει σύντομα το συγκεκριμένο ζήτημα και τελικά μπαίνει οψιόν για την αγορά του παίκτη.

Όλα δείχνουν ότι σήμερα θα γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες για την υπόθεση, ενώ αναμένεται να έρθει ο παίκτης στην Αθήνα για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές-εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Στο μεταξύ, οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε επαφή με την Μπράγκα, προκειμένου να ολοκληρωθεί το θέμα και του Φάμπιο Μαρτίνς, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν πρόκειται για αγορά ή δανεισμό του Πορτογάλου εξτρέμ.

Αν πάνε καλά όλα και σε αυτή την υπόθεση, τότε και ο 25χρονος άσος θα πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα με τον δικέφαλο.

Τέλος, το θέμα του Κροβίνοβιτς δεν πήγε καλά για την ΑΕΚ, η οποία πλέον ψάχνεται για άλλον δεξιό εξτρέμ και μετά την παραχώρηση του Τάσου Μπακασέτα στην Αλάνιασπορ αποτελεί προτεραιότητα το… κλείσιμο αυτής της «τρύπας» στο ρόστερ. Επόμενες προσθήκες αφορούν τη θέση του κεντρικού αμυντικού και του σέντερ φορ.