(Φωτο)-Η ιστορία της πορνοστάρ που εγκατέλειψε το πανεπιστήμιο μετά από ανελέητο… bullying από συμφοιτητές

Την ιστορία μίας νεαρής Βρετανίδας που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις σπουδές στο πανεπιστήμιο λόγω του ανελέητου bullying που δεχόταν από συμφοιτητές της, παρουσίασε εχθές το βράδυ η βρετανική εκπομπή Student Sex Workers του Channel 5.

Πριν από 5 χρόνια, η 24χρονη Ella Hughes από το Σαουθάμπτον ξεκινούσε τις σπουδές της στα νομικά στο Πανεπιστήμιο της πόλης της, προσβλέποντας σε μια λαμπρή καριέρα ως δικηγόρος. Στα 19 της, η νεαρή κοπέλα, που είχε ήδη λάβει ένα φοιτητικό δάνειο για να καταφέρει να σπουδάσει, επιχείρησε επανειλημμένα να βρει μια θέση εργασίας που θα μπορούσε να συνδυαστεί με το απαιτητικό πρόγραμμα σπουδών της. Ωστόσο, οι εξαντλητικοί ρυθμοί μελέτης και τα υποχρεωτικά μαθήματα είχαν ως αποτέλεσμα να χάνει όλες τις «συμβατικές δουλειές που έβρισκε. Έτσι αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι το διαφορετικό, που θα της επέτρεπε να συνεχίσει απερίσπαστη τις σπουδές της.

Με «όπλο» την εντυπωσιακή της εμφάνιση, η πρωτοετής τότε Ella άρχισε να εργάζεται ως μοντέλο. Όταν ξεκίνησε να φωτογραφίζεται με εσώρουχα την προσέγγισαν στούντιο παραγωγής πορνό, και τότε κάτι έκανε «κλικ» μέσα της. Η κοπέλα άρχισε να εμφανίζεται σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου, αρχικά ως spanking model (μοντέλο που δέχεται «ξύλιές» στα οπίσθια) και κατόπιν κανονικά ως πορνοστάρ. Μετά το πρώτο της βίντεο, που είχε διάρκεια 20 λεπτών και συγκέντρωσε 4 εκατομμύρια views, η ίδια περιγράφει ότι ένιωσε… ενθουσιασμένη. «Ξετρελάθηκα. Ήταν τα καλύτερα 20 λεπτά της ζωής μου» αναφέρει η νεαρή στην εκπομπή του Channel 5.

Για ένα διάστημα, όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά για την Ella, που κατάφερνε να σπουδάζει και παράλληλα να κρατά κρυφή τη «δεύτερη» ζωή της. Το πρόβλημα εμφανίστηκε όταν κάποιοι συμφοιτητές της είδαν τυχαία το βίντεο και διέδωσαν το νέο στη σχολή.

«Ξαφνικά άρχισαν να με βρίζουν και να με απειλούν», λέει σήμερα η 24χρονη. Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε γίνει μάλιστα πιο συγκεκριμένη, λέγοντας ότι την αποκαλούσαν «πόρνη» και ότι είχε δεχτεί μέχρι και απειλές για τη ζωή της.

«Μου συμπεριφέρονταν με μίσος, παρά το γεγονός ότι έβλεπαν τα βίντεο», εξηγεί στο Channel 5 και συμπληρώνει: «Είναι τόσο κακεντρεχές να παρακολουθείς κάτι και μετά να κρίνεις κάποιον άλλον για τις πράξεις του».

Το ανελέητο bullying έκανε την κοπέλα να αποφεύγει να πηγαίνει στα μαθήματα. Ακόμα και τότε όμως οι συμφοιτητές της την παρενοχλούσαν στα social media. Μέχρι και οι καθηγητές της την επέκριναν δημόσια, λέγοντάς της ότι «τα νομικά δεν συνδυάζονται με το πορνό». «Ένιωθα να συνθλίβομαι. Αποφάσισα ότι αυτό το περιβάλλον δεν ήταν το κατάλληλο για εμένα», αναφέρει η 24χρονη.

Η Ella παράτησε το Southampton University και γράφτηκε στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδες της. Όπως εξηγεί, ήταν πολύ σημαντικό για εκείνη να πάρει το πτυχίο της, αφού παντα είχε όνειρο να σπουδάσει. Όπως λέει μάλιστα, της φαίνεται πολύ χρήσιμο ώστε να μην την «ρίχνουν» τα στούντιο στα συμβόλαια.

Όσο για την καριέρα της στο πορνό, δηλώνει πολύ ευχαριστημένη και μάλιστα την περασμένη χρονιά βραβεύτηκε για τις «επιδόσεις» της με το Βραβείο Καλύτερης Performer σε ερωτική ταινία.