Νοτοπούλου για την υποψηφιότητά της: «Έχω μάθει να δίνω μάχες»

Χρησιμοποιώντας το αγαπημένο της κοινωνικό δίκτυο, το Instagram, η Κατερίνα Νοτοπούλου ενημέρωσε τους ψηφοφόρους της Θεσσαλονίκης πως θα έχουν ακόμα μια ευκαιρία να την ψηφίσουν, αυτή τη φορά για να την στείλουν στην ελληνική Βουλή, στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Στην ανάρτησή της μάλιστα, μιλάει για τον εαυτό της και το έργο της κυβέρνησης Τσίπρα, ενώ τονίζει πως ανήκει «στη γενιά που βίωσε τις πιο σκληρές διαψεύσεις των ονείρων της, στη γενιά που δεν κρύφτηκε από τους αγώνες αλλά μπήκε μπροστά».

«Εργάστηκα και προσπαθώ για μία δίκαιη κοινωνία με όποιον τρόπο μπορώ. Μέσα στην Αριστερά, μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα» γράφει η Κατερίνα Νοτοπούλου και συνεχίζει με μια αναφορά στο έργο του Πάνου Θεοδωρίδη για την Θεσσαλονίκη: «Σήμερα δεν θα αναρωτηθώ για το “τι εφύλαγεν αυτός ο Χαμαιδράκων”; Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην Α’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης συντασσόμενη στην προσπάθεια νίκης των ανθρώπων της πόλης έναντι της λήθης, της λιτότητας, του αυταρχισμού».

«Γιατί έχω μάθει να δίνω μάχες. Και αυτήν την μάχη θα την δώσουμε μαζί. Μαζί με τους πολίτες,για τους πολίτες, για να μην γυρίσει η χώρα μας πίσω. Τώρα αποφασίζουμε για τις ζωές μας», κλείνει την ανάρτηση η Κατερίνα Νοτοπούλου, αλλά δεν παραλείπει με υστερόγραφο να υποσχεθεί στους Θεσσαλονικείς πως θα είναι παρούσα και στοδημοτικό συμβούλιο της πόλης, όπου αποτελεί ελάσσονα αντιπολίτευση.

Ολόκληρο το κείμενο:

«Η εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου είναι ίσως η πιο σημαντική των τελευταίων δεκαετιών.
Για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια ο ελληνικός λαός καλείται να εγκρίνει ένα πρόγραμμα για την νέα τετραετία που είναι απαλλαγμένο από την έγκριση της τρόικας.
Και αυτό χάρη στις γενναίες προσπάθειες του ελληνικού λαού και την πολιτική που ασκήθηκε από την σημερινή κυβέρνηση.

Το μέλλον μας εξαρτάται από τη βούληση των πολιτών.
Ποιο πρόγραμμα θα εμπιστευτούν και ποιες πολιτικές επιλογές θα κάνουν.
Η προσπάθεια της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ για παλινόρθωση των πολιτικών λιτότητας και περιορισμού των δικαιωμάτων πρέπει να απαντηθεί από όλους μας.
Ανήκω στη γενιά που βίωσε τις πιο σκληρές διαψεύσεις των ονείρων της, στη γενιά που δεν κρύφτηκε από τους αγώνες αλλά μπήκε μπροστά.

Εργάστηκα και προσπαθώ για μία δίκαιη κοινωνία με όποιον τρόπο μπορώ.
Μέσα στην Αριστερά, μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα.
Σήμερα δεν θα αναρωτηθώ για το «τι εφύλαγεν αυτός ο Χαμαιδράκων»; Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην Α’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης συντασσόμενη στην προσπάθεια νίκης των ανθρώπων της πόλης έναντι της λήθης, της λιτότητας, του αυταρχισμού.
Της νίκης των πολλών. Για όσα πιστέψαμε, για όσα προσπαθήσαμε, για όσα μπορούμε. Για τον Δίκαιο Αγώνα.
Γιατί έχω μάθει να δίνω μάχες. Και αυτήν την μάχη θα την δώσουμε μαζί. Μαζί με τους πολίτες,για τους πολίτες, για να μην γυρίσει η χώρα μας πίσω.
Τώρα αποφασίζουμε για τις ζωές μας!
Υγ. Στο Δημοτικό συμβούλιο παραμένουμε ΜΑΖΙ, η υπεύθυνη δύναμη, η φωνή των πολλών, η ελπίδα που γεννήθηκε στην πόλη. #κατερινα_νοτοπουλου #θεσσαλονικη #εκλογες #συριζα_προοδευτική_συμμαχία»

 

View this post on Instagram

Η εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου είναι ίσως η πιο σημαντική των τελευταίων δεκαετιών. Για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια ο ελληνικός λαός καλείται να εγκρίνει ένα πρόγραμμα για την νέα τετραετία που είναι απαλλαγμένο από την έγκριση της τρόικας. Και αυτό χάρη στις γενναίες προσπάθειες του ελληνικού λαού και την πολιτική που ασκήθηκε από την σημερινή κυβέρνηση. Το μέλλον μας εξαρτάται από τη βούληση των πολιτών. Ποιο πρόγραμμα θα εμπιστευτούν και ποιες πολιτικές επιλογές θα κάνουν. Η προσπάθεια της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ για παλινόρθωση των πολιτικών λιτότητας και περιορισμού των δικαιωμάτων πρέπει να απαντηθεί από όλους μας. Ανήκω στη γενιά που βίωσε τις πιο σκληρές διαψεύσεις των ονείρων της, στη γενιά που δεν κρύφτηκε από τους αγώνες αλλά μπήκε μπροστά. Εργάστηκα και προσπαθώ για μία δίκαιη κοινωνία με όποιον τρόπο μπορώ. Μέσα στην Αριστερά, μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα. Σήμερα δεν θα αναρωτηθώ για το «τι εφύλαγεν αυτός ο Χαμαιδράκων»; Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην Α' εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης συντασσόμενη στην προσπάθεια νίκης των ανθρώπων της πόλης έναντι της λήθης, της λιτότητας, του αυταρχισμού. Της νίκης των πολλών. Για όσα πιστέψαμε, για όσα προσπαθήσαμε, για όσα μπορούμε. Για τον Δίκαιο Αγώνα. Γιατί έχω μάθει να δίνω μάχες. Και αυτήν την μάχη θα την δώσουμε μαζί. Μαζί με τους πολίτες,για τους πολίτες, για να μην γυρίσει η χώρα μας πίσω. Τώρα αποφασίζουμε για τις ζωές μας! Υγ. Στο Δημοτικό συμβούλιο παραμένουμε ΜΑΖΙ, η υπεύθυνη δύναμη, η φωνή των πολλών, η ελπίδα που γεννήθηκε στην πόλη. #κατερινα_νοτοπουλου #θεσσαλονικη #εκλογες #συριζα_προοδευτική_συμμαχία

A post shared by Κατερίνα Νοτοπούλου (@notopoulou_katerina) on