Η Ριάνα & ο δισεκατομμυριούχος σύντροφος: Ποιος είναι ο Χασάν Τζαμίλ

Η Ριάνα ομολόγησε ότι θέλει να γίνει μητέρα «περισσότερο από οτιδήποτε άλλο σε αυτή τη ζωή». Όλα με το μέρος της φαίνεται να είναι, μπορεί ακόμα και τα άστρα, ώστε η Ριάνα στα 31 της να αποκτήσει παιδιά με τον σύντορφό της τον 30χρονο Χασάν Τζαμίλ και να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια.

Οι δυο τους ζουν στο Λονδίνο και η είδηση της ημέρας είναι ότι “η RiRi είπε ότι  θέλει να αποκτήσει παιδιά μαζί του, αν και αυτή η επιθυμία δεν σημαίνει ότι έχει τεράστια βιασύνη”, λέει  πηγή του περιβάλλοντός της στο HollywoodLife, και κατέληξε:  “Είναι τόσο απασχολημένη με όλα όσα κάνει επιχειρηματικά και στη μουσική της καριέρα, που θα της πάρει ακόμα πολύ χρόνο μέχρι να αποκτήσει παιδιά. Έχει στο μυαλό της τη δρασητριότητα τεσσάρων αυτοκρατοριών: της καριέρας της, της εταιρείας εσωρούχων, της εταιρίας καλλυντικών και της εταιρείας πολυτελών ειδών ένδυσης. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Ριάνα έχει πάντα κα ιμόνο τη δουλειά στο μυαλό της”.

“Είναι ερωτευμένη μαζί του”, ισχυρίζεται η ίδια πηγή, λέγοντας μετά από όλα αυτά: “Ακόμα και αν η Ριάνα δεν βιάζεται, υπάρχει μόνο ένας που θα μπορούσε να τα αλλάξει όλα. Μπορεί να μην έχει βάλει χρονοδιάγραμμα, αλλά αν ο Χασάν ήθελε να συμβεί κάτι αύριο, θα του ήταν πολύ εύκολο να την πείσει να αλλάξει ρότα στη ζωή της. Η Ριάνα αισθάνεται ότι με τον Χασάν τα έχει όλα και πως ό,τι άλλο καλό έρχεται και τους βρίσκει μαζί είναι σαν κερασάκι πάνω στην τούρτα”.

Φωτογραφία: wikipedia
Φωτογραφία: wikipedia

Ποιος είναι ο Χαζάν Τζαμίλ

Η φαμίλια Τζαμίλ κατατάσσεται στη 12η θέση των πλουσιότερων αραβικών οικογενεών, με καθαρή αξία 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το Forbes. Η οικογένεια του είναι σπόνσορας ακόμα και όλόκληρης της ποδοσφαιρκής διοργάνωσης Saudi Football League, γνωστή και ως Jameel League.

Ο ίδιος είναι Αντιπρόεδρος του οικογενειακού ομίλου Abdul Latif Jameel με διαφόρων ειδών εταιρίες , όπου μεταξύ πολλών επιχειρήσεων έχει και δικαιώματα διανομής στα οχήματα της Toyota στη Σαουδική Αραβία και σε άλλες χώρες. Συμμετέχει σε φιλανθρωπικό έργο που προάγει την υγεία και την ασφάλεια και βοηθά τους αναζητούντες εργασία και όσους έχουν ανάγκη στη Σαουδική Αραβία και είναι πρόεδρος της Abdul Latif Jameel Co.’s Community Jameel Saudi Arabia, της κοινοπραξίας φιλανθρωπικών ιδρυμάτων που συντονίζει προγράμματα για την κοινωνική, πολιτιστική, εκπαιδευτική και οικονομική ανάπτυξη ατόμων και κοινοτήτων στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Πέρασε τα σχολικά του χρόνια στην Ιαπωνία, ενώ συνέχισε τις σπουδές του στο Sophia University του Τόκυο όπου και πήρε το πτυχίο του στις Οικονομικές επιστήμες και στη συνέχεια  πήρε MBA από το London Business School.

Υπήρξε παντρεμένος με την Τυνήσια κριτικό Τέχνης, επιμελήτρια Τέχνης,και υπεύθυνη σε διεθνές επίπεδο του οίκου Sotheby’s, τη Λίνα Λαζάρ. Με τη Ριάνα είναι μαζί από το 2017, ενώ έχει αναφερθεί για εκείνον ότι υπήρξε σε ένα σύντομο ειδύλλιο με τη Ναόμι Κάμπελ. Μιλάει άπταιστα Αραβικά, Αγγλικά και Γιαπωνέζικα, ενώ φημίζεται ως συλλέκτης Τέχνης και άνθρωπος που υποστηρίζει τους καλλιτέχνες.