Η Αχαΐα δεν είναι κομματικό λάφυρο

Mε αφορμή την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων του προέδρου της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη και του πρωθυπουργού, προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στα ψηφοδέλτια των κομμάτων τους στην Αχαΐα ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΚΙΝ.ΑΛ. Ανδρέας Τζουραμάνης έκανε το ακόλουθο σχόλιο:

«Οι πολιτικοί αρχηγοί του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ. επέλεξαν την Αχαΐα για να κορυφώσουν εν όψει της 7ης Ιουλίου το επικίνδυνο παιχνίδι τους που στηρίζεται στην πόλωση και στο διχασμό. Η απόφασή τους να τεθούν επικεφαλής των ψηφοδελτίων των κομμάτων τους αποκαλύπτει το σχέδιό τους για μία σκληρή σύγκρουση- κακέκτυπη «αντιγραφή» του δικομματισμού, στις πλάτες των χιλιάδων ανέργων και των πολιτών της Αχαΐας την οποία οι ίδιοι διαχρονικά πλήγωσαν με τις πολιτικές τους.

Η Αχαΐα δεν είναι κομματικό λάφυρο, ούτε θα ανεχτεί πολιτικά παιχνίδια για επίδειξη ισχύος.

Οι δημοκρατικοί και προοδευτικοί πολίτες της Αχαΐας θα στείλουν μέσω της κάλπης ηχηρό μήνυμα τόσο κατά του κ. Μητσοτάκη, όσο και κατά του κ. Τσίπρα οι οποίοι αν είχαν πολιτικό σθένος θα έπρεπε να απολογηθούν για τα υψηλά ποσοστά ανεργίας στην Πάτρα και το Νομό, για τη φτωχοποίηση των πολιτών, για τις χιλιάδες των νέων που έχουν μεταναστεύσει, αλλά για τις ψεύτικες υποσχέσεις τους.

Περισσεύει το θράσος και η υποκρισία, γι’ αυτό ας μην περισσέψει η ψήφος μας…

Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε Κίνημα Αλλαγής. Ενωμένοι κάνουμε την αλλαγή».