ΠΑΤΡΑ: Το ΚΚΕ για την ομιλία Μητσοτάκη – «Θα προωθήσει ταχύτερα και πιο αποφασιστικά τις αντιλαϊκές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ»

Χτες το βράδυ, από την Πάτρα και απευθυνόμενος σε εκπροσώπους του κεφαλαίου στους οποίους έπλεξε το εγκώμιο, για άλλη μια φορά ο κ. Μητσοτάκης τόνισε, ότι η ΝΔ, ως επόμενη Κυβέρνηση, θα προωθήσει ταχύτερα και πιο αποφασιστικά τις αντιλαϊκές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ.
Το αφήγημα του κ. Μητσοτάκη περί ανάπτυξης επενδύσεων και επιχειρηματικότητας, το ζει επί δεκαετίες τώρα και τα χρόνια τις κρίσης ακόμα πιο έντονα, η Πάτρα, η Αχαΐα κι η Δυτική Ελλάδα, με την ανεργία, την ανέχεια, το τσάκισμα των δικαιωμάτων. Αποτελούν πρόκληση τα λεγόμενα του, σήμερα, ιδιαίτερα με το λουκέτο στη Frigoglass. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής που τα δίνει όλα στους μεγαλοεπιχειρηματίες, εκ μέρους των κυβερνήσεων της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ.
Απάντηση στη ΝΔ και σ’ αυτή την πολιτική, δεν μπορεί να είναι η πολιτική και η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ γιατί, με την πολιτική του, έδωσε «αέρα στα πανιά» της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη, ούτε βεβαίως ψήφος στο ΠΑΣΟΚ, που συγκυβέρνησε με τη ΝΔ. Τα προγράμματα αυτών των κομμάτων, έχουν «κοινό παρονομαστή» τις μνημονιακές δεσμεύσεις.
Τα εργατικά λαϊκά στρώματα της Πάτρας, της Αχαΐας, της Δυτικής Ελλάδας, να ενισχύσουν και με την ψήφο τους το ΚΚΕ, γιατί σε αυτές τις εκλογές κρίνεται πόσο ισχυρή θα είναι εκείνη η δύναμη που είναι σταθερά και μόνιμα δίπλα στο λαό, μπροστά στα δύσκολα, που δεν εγκαταλείπει ποτέ τον αγώνα.
Σ’ αυτές τις εκλογές κρίνεται, πόσο ισχυρό θα είναι το ΚΚΕ, για να δυναμώσει η λαϊκή αντίσταση, η αντεπίθεση, η ελπίδα, η προοπτική της κοινωνικής ευημερίας.
Απάντηση στο αφήγημα και του κ. Μητσοτάκη και των αντιλαϊκών πολιτικών των ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, μπορεί να αποτελέσει μόνο ένα ισχυρό ΚΚΕ, η δύναμη του λαού την επόμενη μέρα των εκλογών.