(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Ολοκληρώνονται απόψε οι εκδηλώσεις του 3ου Φεστιβάλ Χορού των ΚΑΠΗ

Ολοκληρώνονται απόψε στην Πάτρα, οι τριήμερες εκδηλώσεις του 3ου Φεστιβάλ Χορού των ΚΑΠΗ, με χορευτική παράσταση στις 8.30 το βράδυ στην πλατεία Γεωργίου. 
Η χθεσινή μέρα, αλλά και το σημερινό πρωινό, ήταν αφιερωμένα στην ξενάγηση στα αξιοθέατα της πόλης μας, με τη συνεργασία των εργαζομένων του Τμήματος Τρίτης Ηλικίας του ΚΟΔΗΠ, του Χορευτικού τμήματος του Δήμου και την συμμετοχή εθελοντών μας. Οι προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο της Βούντενης, στο Αρχαιολογικό Μουσείο, στον Ι.Ν. του Άγιου Ανδρέα, στο Κάστρο, στο Αρχαίο Ωδείο, στο Γηροκομειό, αλλά και σε παραλιακές περιοχές, όπως τα Βραχνέικα.
Η χθεσινή μέρα έκλεισε με μια μεγάλη μουσικοχορευτική εκδήλωση στην Πλαζ της Αγυιάς, στην οποία ήταν παρόντες ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδη, ο Πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ, Θόδωρος Τουλγαρίδης, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι, αλλά και προσκεκλημένοι, από τους συμμετέχοντες Δήμους, όπως: ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος, με τον Αντιδήμαρχο Μόσχο Χουδελούδη και την δημοτική σύμβουλο, Μαρία Δημουλά, η κα Σαρηπαναγιωτη και ο Λεωνίδας Μανωλίδης από τον Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγή Υγείας του Δήμου Καισαριανής, ο πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου Καισαριανής, Γιώργος Κατιμερτζής, ο Κώστας Γαβριελάκης δημοτικός σύμβουλος Καισαριανής και πρόεδρος του Κέντρου Μικρασιατικού Πολιτισμού, ο Δήμαρχος Πωγωνίου, Κώστας Καψάλης, με τους Αντιδημάρχους, Νίκο Γαλίτση, Μιχάλη Σιούτη, Χρήστο Κούκο και Γρηγόρη Μποτίνη, ο Πρόεδρος του ΝΠΔ Δράμας, Αλέξανδρος Παναγιωτίδης Αλεξανδρος, ο Πρόδρος Ν.Π. Δήμου Άρτας, Γιώργος Πανέτας και ο δημοτικός σύμβουλος Καστοριάς, Μιχάλης Μπινιάκος.
Το Φεστιβάλ διοργάνωσαν το Τμήμα Τρίτης Ηλικίας του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου και η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου μας και συμμετείχαν 12 ΚΑΠΗ απ’ όλη την Ελλάδα και βέβαια από την Πάτρα και συγκεκριμένα τα ΚΑΠΗ Δράμας, Καστοριάς, Κοζάνης, Λάρισας, Μήλου, Καισαριανής, Χαϊδαρίου, Άρτας, Αγρινίου, Πωγωνίου (Ιωάννινα), Σικυωνίων (Κορινθία).