Οι ελπίδες τώρα στον Μητσοτάκη

Μετά την απόφαση για μη συμμετοχή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στις προσεχείς Εθνικές εκλογές, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος Θεόφιλος Βασιλείου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Oπως ήδη είναι γνωστό, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και το Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος, την περασμένη Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, έλαβαν ομόφωνα την απόφαση για μη συμμετοχή στις επερχόμενες Βουλευτικές εκλογές, μετά τα αποτελέσματα των πρόσφατων Ευρωεκλογών και την προσεκτική ανάγνωση των μηνυμάτων που έστειλε προς κάθε κατεύθυνση ο κυρίαρχος ελληνικός λαός.

Η προκήρυξη των εθνικών εκλογών για τις 7 Ιουλίου, βρίσκει την Πατρίδα μας μπροστά σε μια αυξανόμενη και εξαιρετικά επικίνδυνη τουρκική προκλητικότητα, μπροστά στην απόλυτη ανάγκη κοινωνικής συνοχής και εθνικής ομοψυχίας και μπροστά στην αναγκαιότητα ανασχεδιασμού πολιτικής για την οικονομία μας, μετά την τυπική έξοδο από τα μνημόνια.

Οι Ελληνες δεν επαιτούν, αλλά απαιτούν, από την επερχόμενη κυβέρνηση, όσα δικαιούνται και το πρώτο μεγάλο και σαφές μήνυμα που έστειλαν είναι ότι επιθυμούν πολιτική αλλαγή.

Η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις επερχόμενες εκλογές πρέπει να έχει σταθερότητα με ισχυρή πλειοψηφία και ικανότητα άμεσης και αποτελεσματικής αντιμετώπισης των μεγάλων προβλημάτων και απαιτήσεων.

Σε ό,τι με αφορά, πιστεύω ακράδαντα σ’ αυτή την αρχή και ελπίζω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία θα αποδεχτούν με υψηλή ευθύνη την νέα ελπίδα που απλόχερα τους εναποθέτουν και εμπιστεύονται οι Ελληνες πολίτες».