Δήλωση Υποψηφιότητας Ανδρέα Τζουραμάνη

Ο υποψήφιος βουλευτής Ν. Αχαΐας με το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, Ανδρέας Τζουραμάνης με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του δήλωσε: 

Μετά από δέκα χρόνια κρίσης και μεγάλης δοκιμασίας η Ν.Δ. και ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθούν να συντηρούν το λαϊκισμό και την πόλωση στο φάσμα του δικομματισμού οδηγώντας την πολιτική σε πλήρη απαξίωση.

Επειδή όμως και στην πολιτική δεν υπάρχουν αδιέξοδα και κατεστημένα ήλθε η ώρα της μεγάλης αλλαγής!

Ως νέος άνθρωπος, σεβόμενος τις αρχές και τις αξίες της δημοκρατίας, της προόδου και της κεντροαριστεράς πιστεύω ακράδαντα ότι έφθασε η στιγμή να αποτινάξουμε κάθε τι παλιό βλέποντας την πολιτική… αλλιώς!

Όπως μας πρέπει και μας αξίζει… Όπως οφείλει να είναι και να υπηρετεί τη νέα γενιά: Ασυμβίβαστα, καθαρά και συμμετοχικά.

Η προσωπική μου διαδρομή είναι γνωστή.

Με αίσθημα ευθύνης και συνέπεια υπηρέτησα τις θέσεις μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώ με την ιδιότητα του νέου επιχειρηματία βίωσα τις αγωνίες και τα προβλήματα της πραγματικής οικονομίας.

Είναι ιδιαίτερα τιμητική η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στην Αχαΐα η οποία υπήρξε συνειδητή επιλογή στην προσπάθεια ανανέωσης του πολιτικού προσωπικού της χώρας. Ταυτόχρονα, όμως, αναδεικνύει την προσωπική μου βούληση να συνεχίσω να εκπροσωπώ τον γνήσιο χώρο της προοδευτικής κεντροαριστεράς, καθώς θεωρώ ότι είναι ο μόνος που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα και τη συμμετοχική δημοκρατία και να διασφαλίσει το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οφείλουμε να συγκρουστούμε με όσους διαχειρίζονται την εξουσία για προσωπικό όφελος, υπονομεύουν τη σταθερότητα και υποτιμούν τη δύναμη και τη νοημοσύνη των πολιτών.

Σπάμε τα κατεστημένα και τη σιωπή! Κινητοποιούμε όλους τους Έλληνες και κυρίως, τους νέους που απογοητευμένοι προτιμούν να απέχουν.

Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς.

Με πυξίδα το ολοκληρωμένο προοδευτικό αξιόπιστο Σχέδιο Ελλάδα το οποίο με σαφείς προτεραιότητες και κοινωνική αποδοχή στοχεύει στην Ανάπτυξη και στις Επενδύσεις σας καλώ να δώσουμε μαζί κι αυτόν τον αγώνα για να κερδίσουμε τη χαμένη μας αξιοπιστία και για να ριζώσει ξανά η ελπίδα στον τόπο μας.

Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε με την ελπίδα και την πίστη ότι η χώρα μας θα γυρίσει σελίδα.