ΑΧΑΪΑ: Σφοδρότατη επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη για την υποψηφιότητά του στην Αχαΐα – «Το παρακράτος της Δεξιάς δολοφόνησε τον Ν. Τεμπονέρα»

Ανακοίνωση της Νομαρχιακής για την κάθοδο του Κυρ. Μητσοτάκη στην εκλογική περιφέρεια της Αχαΐας

Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας αναφέρεται: «Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησε ο κ. Μητσοτάκης. Προσπάθησε πολύ να μας κάνει να ξεχάσουμε ότι το κόμμα του, η ΝΔ, κυβέρνησε τον τόπο για πολλά χρόνια με τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα και σε εθνικό αλλά και σε τοπικό επίπεδο.

Εμείς όμως δεν ξεχνάμε.

Δεν ξεχνάμε ότι το κλείσιμο δεκάδων επιχειρήσεων στον νομό και η ανεργία χιλιάδων συμπολιτών μας είναι το αποτέλεσμα των πολιτικών της ΝΔ.

Δεν ξεχνάμε ότι οι υποδομές της Πάτρας και της Αχαΐας καταστράφηκαν από τις κυβερνήσεις της Δεξιάς. Το τρένο εξαφανίστηκε από την Πάτρα και οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ οδηγήθηκαν σε αναγκαστικές μετακινήσεις ή στην συνταξιοδότηση.

Δεν ξεχνάμε ότι το παραλιακό μέτωπο απειλήθηκε με ιδιωτικοποίηση και ο κ. Βαρβιτσιώτης απέδιδε μόνο 350 μέτρα στην Πάτρα αντί των 3,5 χιλιομέτρων που απέδωσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν ξεχνάμε ότι το εμπορικό τμήμα του λιμανιού της Πάτρας, που αποτελεί προϋπόθεση για την τοπική ανάπτυξη, δεν εντάχθηκε στο Στρατηγικό Πλαίσιο Επενδύσεων το 2013, πράγμα που έγινε με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν ξεχνάμε ότι πηγαίναμε στην Αθήνα σε πέντε ώρες γιατί τα έργα στις εθνικές οδούς είχαν σταματήσει.

Δεν ξεχνάμε ότι οι δημόσιες υπηρεσίες είχαν κατεβάσει ρολά χωρίς προσωπικό και πόρους και τα σχολεία έπαιρναν βιβλία τα Χριστούγεννα.

Δεν ξεχνάνε ότι τα νοσοκομεία ζητούσαν από τους ασθενείς να προσέρχονται με τις γάζες,τα φάρμακά τους, τα σεντόνια και τα μαξιλάρια τους. Δεν ξεχνάμε ότι το νοσοκομείο του Άγ. Ανδρέα είχε μείνει ένα ημιτελές κουφάρι από τον σεισμό του 2008, ενώ οι εργολάβοι καθαριότητας έκαναν πάρτυ με τα χρήματα του δημοσίου και την μαύρη εργασία των καθαριστριών.

Δεν ξεχνάμε ότι οι απολύσεις των σχολικών φυλάκων, των εκπαιδευτικών, των διοικητικών υπαλλήλων του Παν/μίου έχουν την υπογραφή Μητσοτάκη.

Δεν ξεχνάμε κ. Μητσοτάκη ότι σε αυτήν την πόλη το παρακράτος της Δεξιάς δολοφόνησε τον Ν. Τεμπονέρα».