ΠΑΤΡΑ: Το 3ο Φεστιβάλ Χορού των ΚΑΠΗ – Το πρόγραμμα της Τρίτης

Ξεκίνησαν χθες  στην Πάτρα, οι τριήμερες εκδηλώσεις του 3ουΦεστιβάλ Χορού των ΚΑΠΗ, με γενικό θέμα: «Χορεύουμε και διεκδικούμε τη ζωή».
Φέτος συμμετέχουν 12 ΚΑΠΗ απ’ όλη την Ελλάδα και βέβαια από την Πάτρα και συγκεκριμένα τα ΚΑΠΗ Δράμας, Καστοριάς, Κοζάνης, Λάρισας, Μήλου, Καισαριανής, Χαϊδαρίου, Άρτας, Αγρινίου, Πωγωνίου (Ιωάννινα), Σικυωνίων (Κορινθία).
Οι χορευτικές παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στην Πλατεία Γεωργίου.
Η σημερινή μέρα, Τρίτη 11 Ιουνίου, είναι αφιερωμένη στην ξενάγηση. Οι επισκέπτες μας θα ξεναγηθούν και σε πολλά αξιοθέατα της πόλης μας, με συνεργασία των εργαζομένων του Τμήματος Τρίτης Ηλικίας του ΚΟΔΗΠ, του Χορευτικού τμήματος του Δήμου μας και με την συμμετοχή εθελοντών μας.
Από χθες βρίσκονται στην πόλη μας, περισσότεροι από 450 συμμετέχοντες και συνοδοί και στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, θα επικοινωνήσουμε και να ανταλλάξουμε μαζί τους χορούς, έθιμα, παραδόσεις και ιδέες από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας.
Το Φεστιβάλ διοργανώνουν το Τμήμα Τρίτης Ηλικίας του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου και η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου μας.