Μάχη για την Κεντροαριστερά και τη χώρα

Φίλες και Φίλοι, Το Κίνημα Αλλαγής, μου έκανε την ύψιστη τιμή να με συμπεριλάβει στη λίστα των υποψηφίων βουλευτών του Νομού Αχαϊας, για τις επικείμενες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια, την Πρόεδρο κυρία Φώφη Γεννηματά, τον Γραμματέα κ. Χριστοδουλάκη και την Επιτροπή συγκρότησης ψηφοδελτίων του Κινήματος Αλλαγής, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου και την τιμή που μου επεφύλαξαν , τιμή που με γεμίζει ταυτόχρονα μεγάλη ευθύνη Η στελέχωση των ψηφοδελτίων της δημοκρατικής παράταξης, αποτελούσε ανέκαθεν, για εμένα προσωπικά, την ύψιστη τιμή που μπορεί να λάβει ένα στέλεχος, ιδιαιτέρως όταν πρόκειται για το κορυφαίο πολιτικό λειτούργημα ,όπως είναι αυτό της υποψηφιότητας για μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας.

Το διακύβευμα των εκλογών δεν είναι αριθμητικό, είναι βαθιά πολιτικό, είναι εθνικό. Στο Κίνημα Αλλαγής αντιλαμβανόμαστε το βάρος της ευθύνης, την ευθύνη χάραξης μιας πολιτικής που εγγυάται την δημοκρατική σταθερότητα, την κοινωνική ισότητα και την επανάκτηση της αξιοπρέπειας των πολιτών. Παρακαταθήκη μας οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις του ΠΑΣΟΚ στην υγεία (Ηλεκτρονική συνταγογράφηση), το κράτος (ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ΑΣΕΠ), τους θεσμούς (Συνήγορος του Πολίτη, Οικονομικός Εισαγγελέας).

Με αίσθημα λοιπόν ευθύνης απέναντι σε όλους τους συμπατριώτες μου στην Αχαΐα, συμμετέχω από νέο μετερίζι, στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι πολίτες, τα μέλη και τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, για την προώθηση των θέσεων των προτάσεων και του σχεδίου μας, με στόχο να αναδείξουμε την παράταξή μας σε πρωταγωνιστικό πολιτικό παράγοντα στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Στην προσπάθεια αυτή, είμαι παρών, για να βάλω πλάτη, για να σηκωθούμε λίγο ψηλότερα, αρχόμενος από την πίστη μου ότι αυτή η παράταξη ουδέποτε φυγοπόνησε στα δύσκολα. Ξεκινώ από σήμερα, τον αγώνα για την δυναμική παρουσία του Κινήματος Αλλαγής στον Ν. Αχαϊας. Το προσεχες διάστημα, προσδοκώ να συναντήσω όλους τους συμπατριώτες μου στην Αχαϊα, να γνωριστούμε και να αναπτύξουμε μια σχέση ειλικρίνειας, να προωθήσουμε το σχέδιο μας, το σχέδιο Ελλάδα, για μια διαφορετική διακυβέρνηση. Τα προβλήματα πολλά, δεν είναι όμως ανίκητα.

Αυτοί που με γνωρίζουν, ξέρουν πολύ καλά ότι για μένα πολιτική και ηθική είναι αλληλένδετες έννοιες γιατί πολύ απλά εκείνος που ξεχωρίζει την μία έννοια από την άλλη, δεν έχει καταλάβει ποτέ ούτε την μία ούτε την άλλη. Σε όλους του συντρόφους μου στη νομαρχιακή επιτροπή Αχαΐας με τους οποίους πορευτήκαμε τους τελευταίους μήνες και θα πορευτούμε σίγουρα μαζί και μετά τις εκλογές, και σε ολους τους συνυποψηφιους μου, να απευθύνω κάλεσμα για ενότητα και αγώνα. Είμαστε στην ίδια γραμμή και θα δώσουμε τη μεγάλη μάχη για την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών. Μάχη για την Κεντροαριστερά και την Χώρα. Προχωράμε ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΨΗΛΟΤΕΡΑ.

Με εκτίμηση

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ