Αστυνομικός στην Κρήτη, κόρναρε σε νεαρούς που είχαν κλείσει τον δρόμο και κατέληξε σε νοσοκομείο

Ακόμα και με κατσούνα χτύπησαν στο κεφάλι 33χρονο αστυνομικό αφού τον γρονθοκόπησαν επειδή τόλμησε να …διακόψει την κουβέντα που είχαν πιάσει στη μέση του δρόμου, κλείνοντας με τα αυτοκίνητα τους την διέλευση των οχημάτων.

Σύμφωνα με το cretalive.gr αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας έκανε το ατόπημα να πατήσει την κόρνα με αποτέλεσμα τρεις νεαροί να τον ξυλοκοπήσουν και να τον αφήσουν αιμόφυρτο. Ο 33χρονος μεταφέρθηκε από συγγενικό του πρόσωπο στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στην συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Για την υπόθεση παραπέμπονται τρεις νεαροί στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου.

Υποστηρίζεται ότι ο αστυνομικός, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, περίμενε περίπου δέκα λεπτά πριν πατήσει την κόρνα μήπως και δεν είχαν αντιληφθεί ότι υπήρχε αυτοκίνητο πίσω τους.

Παρά ταύτα ουδείς συγκινήθηκε. Όταν πάτησε εκ νέου την κόρνα λίγα λεπτά αργότερα, δέχθηκε την επίθεση με τους δύο να τον γρονθοκοπούν και τον τρίτο να τον χτυπά στο κεφάλι με μία κατσούνα.

Αναφέρεται μάλιστα ότι ο ένας εκ των κατηγορουμένων αναγνώρισε ότι είναι αστυνομικός και φώναξε πριν τον γρονθοκοπήσει: «κωλόμπατσε, ήρθες στις Μοίρες και νομίζεις ότι θα μας γαμ…τί πατάς τις κόρνες».

Κατά τον συνήγορο της πολιτικής αγωγής κ. Γιώργο Κοκοσάλη, η αναίτια, απρόκλητη και άνανδρη επίθεση σε βάρος του εντολέα του σχετίζεται ευθέως με την αστυνομική του ιδιότητα.

Τελικά η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβριο.