Καλωσορίζουμε τον αυριανό Πρωθυπουργό!

Καλωσορίζουμε τον αυριανό Πρωθυπουργό!

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδεχόμαστε αύριο, Τρίτη, στην Αχαΐα και συγκεκριμένα στην Πάτρα, τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και αυριανό Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον ηγέτη που θα οδηγήσει συνολικά τη χώρα και το λαό μας σε νέα πορεία, μακριά από τα δραματικά κοινωνικά και οικονομικά αδιέξοδα στα οποία έχει περιέλθει ο τόπος μας τα τελευταία χρόνια.
Ως πολίτες της Αιγιάλειας και γενικότερα της Αχαΐας (και όχι μόνο οι Νεοδημοκράτες) περιμένουμε πολλά και ουσιαστικά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και γνωρίζουμε ότι μόνο αυτός μπορεί να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του για ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, με μικρότερους φόρους, ενθάρρυνση των επενδύσεων στην Γεωργία και την Κτηνοτροφία, με αλλαγές και μεταρρυθμίσεις αλλά και κίνητρα για την παραμονή των νέων στη χώρα μας και καινοτομίες που θα κάνουν καλύτερη τη ζωή όλων μας.
Τον πιστεύουμε και τον ακολουθούμε πιστά στον δρόμο που χαράζει για τη χώρα και για την έξοδό της από την κρίση. Και είμαστε ενωμένοι στο όραμα αυτό για μια νέα αρχή για την χώρα με όλες τις δημιουργικές και παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας. Για να πάμε μπροστά και να μην χάσουμε άλλο χρόνο.
Είμαστε πολίτες που παρακολουθούν αμήχανα μία αλαζονική και τυχοδιωκτική Κυβέρνηση να κάνει τα πάντα για να κρατηθεί, για λίγο ακόμη, στην εξουσία. Πολίτες που είναι απογοητευμένοι και οργισμένοι με τις πρωτόγνωρες υποχωρήσεις της «πρόθυμης» Κυβέρνησης, ακόμη και σε κρίσιμα εθνικά θέματα. Πολίτες που νιώθουν προσβεβλημένοι όταν ο Πρωθυπουργός της χώρας λοιδορεί τις γνήσιες πατριωτικές ευαισθησίες τους. Πολίτες που αγανακτούν με το γενικευμένο καθεστώς ανομίας, τις ιδεοληψίες, την υπονόμευση του Κράτους Δικαίου, την υποβάθμιση της ποιότητας της Δημοκρατίας. Πολίτες που παρακολουθούν, σαστισμένοι, τη λειτουργική υποβάθμιση του Κοινοβουλίου, τον πολιτικό ευτελισμό, τον κυβερνητικό αυταρχισμό. Πολίτες που βλέπουν, εξουθενωμένοι και απαισιόδοξοι, το διαθέσιμο εισόδημά τους να έχει συρρικνωθεί και τα χρέη τους προς την Εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία να διογκώνονται. Πολίτες που σε τοπικό επίπεδο είναι βαθύτατα ενοχλημένοι με τους χειρισμούς της Κυβέρνησης σε θέματα της περιοχής και της Περιφέρειας.
Για όλους αυτούς τους λόγους, οι πολίτες, όλο και περισσότεροι, όλο και πιο επιτακτικά, επιζητούν πολιτική αλλαγή. Αναζητούν στιβαρή πολιτική ηγεσία, αξιοπιστία, σοβαρότητα, υπευθυνότητα, μετριοπάθεια, σχέδιο. Όλα αυτά τα στοιχεία τα διαθέτει η μεγάλη πατριωτική, φιλελεύθερη και κοινωνική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Τα διαθέτει ο Πρόεδρός της, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αυριανός Πρωθυπουργός της χώρας.

Φίλες και Φίλοι,
Η χώρα, σε 26 ημέρες, έχει εθνικές εκλογές. Στην πορεία προς τις εκλογές, έχουμε χρέος έναντι της ιστορίας του Έθνους και της παράταξης, του παρόντος και του μέλλοντος της πατρίδας και των πολιτών, να ανταποκριθούμε με επάρκεια και επιτυχία στη μεγάλη ευθύνη. Σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί θα πάμε την Ελλάδα μπροστά. Όλοι μαζί θα ανασυγκροτήσουμε, σε σύγχρονες βάσεις, την πατρίδα μας. Όλοι μαζί θα ανοίξουμε την πόρτα του μέλλοντος.
Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε! Γιατί αξίζουμε καλύτερα! Γιατί μπορούμε καλύτερα!

Κύριε Πρόεδρε,
Με μπροστάρη εσάς και μια νέα αντίληψη για την πολιτική ζωή της χώρας. Με διάθεση ανανέωσης, διαφάνειας σε όλους τους τομείς αλλά και στο εσωτερικό του κόμματος μας. Σας ευχαριστούμε θερμά που είσαστε για ακόμα μία φορά μαζί μας! Σας ευχαριστούμε που μοιραζόμαστε μαζί σας αυτό το όραμά σας. Που εμπνέει και εμάς που σας ακολουθούμε. Να είστε σίγουρος ότι δεν θα σας απογοητεύσουμε!
Εμείς, στην Αιγιάλεια και την Αχαΐα είμαστε έτοιμοι να σας κάνουμε τον επόμενο Πρωθυπουργό της χώρας!

Για τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΑΘΑΚΑΡΟΣ