Η Ν.Δ. θα διορθώσει τις αδικίες σε βάρος της Αχαΐας

Η Αχαΐα και η Δυτική Ελλάδα στο σύνολο της είναι περιοχές στις οποίες η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα στρέψει επιθετικά το ενδιαφέρον της, επενδύοντας στις παραγωγικές δυνατότητες τους και στην αξιοποίηση των πολλών, συγκριτικών τους πλεονεκτημάτων. Πρώτος στόχος η δραστική υποχώρηση της ανεργίας και η δημιουργία ενός περιβάλλοντος ελκυστικού στην μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα και στις επενδύσεις.
Αυτό επεσήμανε η πολιτευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη, σε ραδιοφωνική της συνέντευξη το μεσημέρι της Δευτέρας στην Πάτρα.
Η κ. Τραχήλη σημείωσε ότι η επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη -την Τρίτη στην Πάτρα- και η απόφαση του να μιλήσει εδώ για τις προτεραιότητες της Ν.Δ. στα θέματα οικονομίας και ανάπτυξης έχει και συμβολικό χαρακτήρα. Όπως τόνισε «δείχνει, πέραν όλων των άλλων, την αποφασιστικότητα της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου μας να στηρίξουν την Αχαΐα η οποία παραμελήθηκε απ’ την απερχόμενη κυβέρνηση, παρ’ ότι κοινωνικά, οικονομικά και παραγωγικά πλήρωσε και πληρώνει πολύ ακριβά τις συνέπειες της κρίσης».
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση η κ. Τραχήλη εξέφρασε την βεβαιότητα ότι στις εκλογές της 7ης Ιουλίου η Νέα Δημοκρατία θα πάρει ισχυρή εντολή απ’ τους πολίτες και θα εκλέξει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Και υπογράμμισε: «Το είπε ο Πρόεδρος μας. Μια νέα, φωτεινή Ελλάδα ανατέλλει. Αφήνοντας πίσω τον θυμό, την οργή, την απογοήτευση, την αναξιοκρατία, την ήσσονα προσπάθεια. Στις εκλογές του Ιούλιου θα ολοκληρωθεί το μεγάλο βήμα της πολιτικής αλλαγής που ξεκίνησε στις ευρωεκλογές».