ΠΑΤΡΑ: Σήμερα η συνέλευση του ΣΕΒ – Συζήτηση για το μέλλον της βιομηχανίας

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος διοργανώνει την εκδήλωση της 101ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης που θα γίνει στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Porto Rio, σήμερα στις 11 το πρωί.
Καλεσμένοι ομιλητές, είναι οι Κωνσταντίνος Καραγκούνης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΝΔ, αν. τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Απόστολος Μακρυκώστας, γενικός γραμματέας Βιομηχανίας – Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, Ιωάννης Γιώτης, αντιπρόεδρος του ΔΣ ΣΕΒ, πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας ΓΙΩΤΗΣ ΑΕ, Αλέξανδρος Δανιηλίδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, Αγγελος Καλογεράκος, διευθυντής Κλάδου Τσιμέντων Ελλάδος της ΑΕ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ, καθ. Κλεομένης Μπάρλος, πρόεδρος ΔΣ ΣΕΒΠΕ&ΔΕ.
Θα συμμετάσχουν σε συζήτηση για το μέλλον της βιομηχανίας με συντονιστή τον Αλέξανδρο Χατζόπουλο, αν. γενικό διευθυντή του ΣΕΒ. Επίσης ο Νίκος Βέττας, γενικός διευθυντής του ΙΟΒΕ θα παρουσιάσει τη μελέτη για τις τάσεις στην οικονομία και τη βιομηχανία.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.