Σε αυτόν τον αγώνα, πρέπει να είμαστε όλες και όλοι παρόντες

«Η πρόσκληση του ΚΙΝ.ΑΛ. για να είμαι υποψήφιος Βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του κινήματος στις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή στο πρόσωπό μου, αλλά και αναγνώριση των έντιμων αγώνων που όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δώσει μαζί, εγώ και οι συμπολίτες μου. Προσδίδει σε εμένα μία πρόσθετη ηθική υποχρέωση, ώστε, από όποια θέση κρίνεται πιο χρήσιμη, να είμαι παρών στη μάχη των προοδευτικών δυνάμεων με στόχο τη δικαίωση της ιστορικής και διαχρονικής προσφοράς του χώρου, στον τόπο και την Ελληνική κοινωνία.

Το Κίνημα Αλλαγής είναι η μόνη πολιτική δύναμη που εγγυάται την σταθερότητα και την κοινωνική συνοχή κι αλληλεγγύη, σε ένα περιβάλλον ραγδαίων και ριζικών οικονομικών αλλαγών και επιδιώξεων, που εν πολλοίς θέτουν σε καθεστώς έντονης ανασφάλειας την κοινωνία. Το ΚΙΝ.ΑΛ. αποτελεί τον αναγκαίο ιδεολογικό “πυλώνα” ώστε η επίτευξη της οικονομικής ανάπτυξης να συντελεστεί μέσα από το πρίσμα της κοινωνικής συνείδησης, διατηρώντας ως πρώτη προτεραιότητα τις υπαρκτές ανάγκες των πολιτών και την βαριά ευθύνη του πολιτικού κόσμου έναντι αυτών.

Αυτόν τον κρίσιμο αγώνα δίνουμε στις 7 Ιουλίου. Έναν αγώνα υπέρ της προόδου και της κοινωνίας, υπέρ της συλλογικής αξιοποίησης χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων. Έναν αγώνα στον οποίο το Κίνημα Αλλαγής πρέπει να διατηρήσει τον ουσιαστικό ρόλο του, ρόλο πρωταγωνιστικό και καταλυτικό στις εξελίξεις. Και σε αυτόν τον αγώνα, πρέπει να είμαστε όλες και όλοι παρόντες».

 

Με εκτίμηση

Γιάννης Ταπεινός

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας ΚΙΝ.ΑΛ.