Ακυρώνεται η περιοδεία του «Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα» – Η αντίδραση της Βίκυς Σταυροπούλου

Oι επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι ο λόγος που η εταιρεία παραγωγής, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, ακυρώνει την πανελλαδική περιοδεία της θεατρικής παράστασης «Μάλιστα Κύριε Ζαμπέτα».

«Με λύπη μας σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης σε κείμενο και σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια, δεν θα πραγματοποιηθεί. Η προκήρυξη πρόωρων εθνικών εκλογών έφερε αλλεπάλληλες ακυρώσεις κι αλλαγές σε πολλούς δήμους, κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα η πραγματοποίηση μιας πολυδάπανης παραγωγής σαν αυτή να καθίσταται μη βιώσιμη. Ζητούμε συγνώμη από όλους τους ανθρώπους που στήριξαν αυτή τη δουλειά» ανέφερε η ανακοίνωση.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της παράστασης είναι και η Βίκυ Σταυροπούλου η οποία ανάρτησε το εξής μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μετά τα νέα δεδομένα:

«Θέλω την καρδιά να σφίξω,πέτρα πίσω μου να ρίξω και να φύγω» έλεγε ο Ζαμπέτας στο «Μάλιστα Κύριε». Δυστυχώς τα πράγματα πολλές φορές δεν γίνονται όπως τα έχεις οργανώσει και ονειρευτεί. Επειδή λοιπόν οι παραγωγοί της καλοκαιρινής περιοδείας μας αποφάσισαν 20 μέρες πριν την πρεμιέρα,και ενώ όλοι έχουμε χάσει δουλειές, χρήματα και χρόνο προετοιμασίας, να «ρίξουν πέτρα και να φύγουν»,έτσι κι εγώ πρέπει «την καρδιά να σφίξω» και να σας πω ότι δυστυχώς η περιοδεία μας ακυρώνεται. Είμαι βαθιά πληγωμένη,και στεναχωρημένη ειδικά για μια δουλειά που θα απασχολούσε πάνω από 25 ανθρώπους αλλά δυστυχώς μου είναι αδύνατον να κάνω οτιδήποτε άλλο. «Κανένα τέλος δεν έρχεται με άδεια χέρια» όπως λέει η Κική Δημουλά. Ελπίζω τα «επόμενα χέρια» να είναι πιο αξιόπιστα με την ίδια αγάπη,πίστη και σεβασμό για τη δουλειά όση η δίκη μου και των συναδέλφων μου».