(ΗΧΗΤΙΚΟ)-ΠΑΤΡΑ: Στα κάγκελα ο ΣΚΕΑΝΑ για την απόφαση του Δήμου που δίνει άδεια στη ΔΕΗ να σκάψει

Στον ΣΚΑΪ Πάτρας 89,4 και στην εκπομπή “Πολιτική Γυμναστική” με τον Νίκο Ξανάλατο μίλησαν σχετικά με τα έργα που ξεκινούν στο Ρίο οι Σπύρος Στεργίου, Πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ, Παύλος Στάμος, Αντιδήμαρχος Πατρέων, και Νίκος Τζανάκος.

Ο κ. Στεργίου έκανε λόγο για αιφνιδιασμό της τοπικής κοινωνίας του Ρίου, όπου υπάρχουν 500 επιχειρήσεις και εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου θα υποστούν οικονομική καταστροφή. Δεν υπήρξε ενημέρωση πριν την έναρξη των έργων, ώστε να βρεθεί μια λύση και να αρχίσουν τα έργα από το Σεπτέμβρη, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ.

Από την πλευρά του ο κ. Στάμος ενημέρωσε ότι το έργο αυτό δεν θα προκαλέσει προβλήματα ούτε στις επιχειρήσεις ούτε στην κυκλοφορία, καθώς θα εκτελεστεί κατά τμήματα.

Ο κ. Τζανάκος κατηγόρησε τους δημοτικούς συμβούλους για αδιαφορία και χαρακτήρισε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου εσφαλμένη όσον αφορά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την εποχή που εκτελούνται τα έργα.

Δείτε τη μελέτη που εγκρίθηκε από την επιτροπή ποιότητας ζωής και το δημοτικό συμβούλιο. Ενδιαφέρον έχουν οι παρουσίες και οι … απουσίες κατά τη ψηφοφορία.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ

Επιτροπή ποιότητας ζωής

 

Ακολουθεί το ηχητικό: