Τα Δωδεκάνησα επισκέπτεται το Σαββατοκύριακο ο Κυριάκος Μητσοτάκης -Το πρόγραμμά του

Μια μίνι περιοδεία στα Δωδεκάνησα θα κάνει το Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε αυτό το διήμερο αναμένεται να επισκεφθεί τη Ρόδο, το Καστελόριζο, την Κάλυμνο και την Κω.

Σύμφωνα με τη ροδίτικη εφημερίδα «Δημοκρατική», η Πειραιώς με τη ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου έχουν ήδη καθορίσει το πρόγραμμα της επίσκεψης, το οποίο θα ξεκινήσει με την άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Ρόδο, το πρωί του Σαββάτου.

Ο πρόεδρος της ΝΔ -που χθες ανακοίνωσε στο επιτελείο του ότι βάζει τέλος στις κομματικές συγκεντρώσεις μέχρι τις εκλογές- θα έχει επαφές με φορείς της Ρόδου στο κτίριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ενώ στη συνέχεια θα συναντηθεί με καταστηματάρχες στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ήδη γίνει γνωστά, το απόγευμα του Σαββάτου ο κ. Μητσοτάκης θα αναχωρήσει για το Καστελόριζο, όπου θα έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς.

Σε Κάλυμνο και Κω την Κυριακή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο πρόεδρος της ΝΔ θα διανυκτερεύσει στο Καστελόριζο ενώ το πρωί της Κυριακής θα αναχωρήσει για την Κάλυμνο. Το μεσημέρι έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με φορείς στο Δημαρχείο Καλύμνου, ενώ αργότερα αναμένεται να επισκεφθεί το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ στον Αγιο Παντελεήμονα.

Μετά από έναν περίπατο στο κέντρο της Καλύμνου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναχωρήσει για την Κω.

Εκεί, νωρίς το απόγευμα θα έχει επαφές με φορείς του νησιού, με επαγγελματίες και κατοίκους, ενώ το βράδυ θα επιστρέψει στην Αθήνα.