(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Κηδεύεται ο Διονύσης Βούτος που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Θρήνος για τον 27χρονο δικυκλιστή

Τραγική κατάληξη είχε για τον 27χρονο οδηγό μηχανής Διονύση Βούτο, το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λίγο μετά τις 11.15 το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Οβρυάς και συγκεκριμένα στο ύψος του «Ρίτσι».H ανακοίνωση της αστυνομίας για το θανατηφόρο τροχαίο στα Δεμένικα

Στο τροχαίο ενεπλάκη η μηχανή που οδηγούσε ο 27χρονος και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο ενώ σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν σφοδρή.

Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε με σοβαρές κακώσεις με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Ρίου και οδηγήθηκε αμέσως στην ανάνηψη χωρίς ωστόσο οι γιατροί να μπορέσουν να τον κρατήσουν στη ζωή καθώς κατέληξε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Σήμερα στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων του Α’ δημοτικού κοιμητηρίου της Πάτρας, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό, το οποίο συνέβη χθες αργά το βράδυ στην Οβρυά Πατρών. Ειδικότερα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 27χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του δικυκλιστή.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών ενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος, ενώ συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου, για ανθρωποκτονία από αμέλεια, αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.