(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Εθελοντική αιμοδοσία και ηχηρά μηνύματα κοινωνικής αλληλεγγύης

Μία καλοστημένη γιορτή προσφοράς στον πάσχοντα συνάνθρωπο πραγματοποίησαν χθες στο κέντρο της Πάτρας, στην πλατεία Γεωργίου η Εθνική Ασφαλιστική και ο Ομιλος Affidea. Διοργάνωσαν εθελοντική αιμοδοσία και έστειλαν τα πιο ηχηρά μηνύματα κοινωνικής αλληλεγγύης.
Στόχος της σύμπραξης της Εθνικής Ασφαλιστικής και του Ομίλου Affidea είναι να ενισχύσουν μέσω της Τράπεζας Αίματος που έχουν δημιουργήσει, το εθελοντικά προσφερόμενο αίμα και παράλληλα να συμβάλουν στην κάλυψη των μεγάλων αναγκών που υπάρχουν.Πάτρα: Ενωσαν δυνάμεις. πρόσφεραν με πράξη
Καθημερινά τα νοσοκομειακά ιδρύματα της χώρας απευθύνουν εκκλήσεις για προσφορά αίματος καθώς οι ανάγκες είναι πολλαπλάσιες των αναγκών που καλούνται καθημερινά να καλύψουν. Η Εθνική Ασφαλιστική και ο Ομιλος Affidea στοπ πλαίσιο του κοινωνικού τους προφίλ και της έμπρακτης ευαισθησίας που τους χαρακτηρίζει δεν θα μπορούσαν να μείνουν αμέτοχοι στην προσπάθεια κάλυψης αυτής της ανάγκης.
Σε συνέχεια αντίστοιχων διοργανώσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης σε όλη την Ελλάδα χθες ήταν η σειρά της Πάτρας. Η Εθνική Ασφαλιστική και ο Ομιλος Affidea σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του «Αγίου Ανδρέα» διοργάνωσαν εθελοντική αιμοδοσία στην Πλατεία Γεωργίου επιτυγχάνοντας να συγκεντρώσουν
έναν σημαντικό αριθμό μονάδων αίματος. Στελέχη και εργαζόμενοι των δύο εταιρειών πλαισίωσαν τη δράση με την αθρόα συμμετοχή τους και δείχνοντας στην πράξη ότι είναι κοντά στον πάσχοντα συνάνθρωπο.
Θα πρέπει δε να επισημάνουμε ότι δεν επέλεξαν τυχαία την περίοδο αυτή για τη συγκεκριμένη διοργάνωση αλλά επειδή οι θερινοί μήνες εμφανίζουν μεγάλες ελλείψεις σε αίμα.