Άρθρο του Ανδρέα Νικολακόπουλου για τα εκλογικά αποτελέσματα

SINIS

Η πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση όσον αφορά την ανάδειξη του νέου περιφερειάρχη και του περιφερειακού συμβουλίου, έλαβε τέλος με το γνωστό σε όλους αποτέλεσμα.

Κατά την προεκλογική περίοδο το δικαίωμα της συμμετοχής στην ενημέρωση μονοπώλησαν (όχι πάντα με δική τους ευθύνη) τα πασίγνωστα μέλη του αυτοαποκαλούμενου «προοδευτικού και δημοκρατικού τόξου». Αυτός ο «προοδευτισμός» κατάφερε να μας κατατάξει χωρίς ιδιαίτερο κόπο στις πιο υποβαθμισμένες περιφέρειες της Ευρώπης.

Όσοι άκουσαν τη δική μας φωνή και επείσθηκαν από εμάς, θα είναι οι κερδισμένοι, διότι θα πράξουμε και θα τηρήσουμε επακριβώς αυτά που αποτελούν για εμάς την κοσμοθεωρία του εθνικισμού. Τους ευχαριστούμε για την επιλογή τους να μας εμπιστευτούν, και θα αποδείξουμε στην πράξη την προσήλωσή μας στην προσπάθεια να επιτύχουμε υγιή ανάπτυξη επ’ ωφελεία του περιβάλλοντος και των ανθρώπων.

Εύχομαι το νέο περιφερειακό συμβούλιο να αφήσει κατά μέρος τους κομματικούς εναγκαλισμούς (τουλάχιστον η πλειοψηφία του) διότι για ορισμένους αυτό φαντάζει αδύνατον, και να τελειώσει άπαξ και διαπαντός η εξάρτηση και η υποταγή στους λίγους και ισχυρούς.

Εμείς δεν οφείλουμε τίποτα και σε κανέναν. Κατά την διάρκεια του αγώνα μας δεν είχαμε ούτε χορηγούς, ούτε προστάτες.

Θα στηρίζουμε και θα συνδράμουμε τους πολλούς και τους πιο αδύναμους. Όλοι δικαιούνται τα αγαθά της ασφάλειας, της περίθαλψης, της μόρφωσης και της ισονομίας.

 

Ανδρέας Νικολακόπουλος

Πάτρα 4 – 6 – 2019

«Πατριωτική Αυγή για την Δυτική Ελλάδα»