Βόλος: Η 30χρονη που βρέθηκε νεκρή είχε αφήσει σημείωμα

Στην εκδοχή του απονενοημένου διαβήματος καταλήγει η αστυνομία για την 30χρονη η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της το απόγευμα της Παρασκευής στον Πτελεό Αλμυρού Μαγνησίας, προσανατολίζονται οι Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, οι οποίοι σε συνεργασία με τους Αξιωματικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού διερευνούν εξονυχιστικά την υπόθεση.

Το θρίλερ ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής όταν η 30χρονη βρέθηκε από οικείο της πρόσωπο πεσμένη πεσμένη στο σπίτι της και την μετέφερε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της ενώ όπως διαπίστωσαν οι γιατροί η γυναίκα είχε ρινορραγία και μώλωπες στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του e-Volos.gr, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί. Μεταξύ των ευρημάτων μάλιστα υπάρχει και σημείωμα της 30χρονης, το οποίο εξετάζεται στο πλαίσιο της Προανάκρισης.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, η άτυχη 30χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ της είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια των δύο παιδιών της.

Οριστικές απαντήσεις για τις συνθήκες του θανάτου της 30χρονης θα δώσει η νεκροψία-νεκροτομή.

Πηγή: e-volos.gr