ΠΑΤΡΑ: Έπιασαν επ ‘ αυτοφώρω άτομα που “σταύρωναν” υποψήφιο σε εκλογικό τμήμα – Βγαίνουν «μαχαίρια» στην παράταξη του Νίκου Παπαδημάτου

Της κακομοίρας αναμένεται να γίνει στην τοπική ΝΔ και στην παράταξη του Νίκου Παπαδημάτου, μετά τα όσα συνέβησαν σε εκλογικό τμήμα της Περιβόλας, όταν «εντοπίστηκαν» δύο εκλογικοί αντιπρόσωποι της παράταξης Παπαδημάτου, φίλα προσκείμενοι σε νεαρό υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο.. να τον «σταυρώνουν» σε ψηφοδέλτια της παράταξης. Μέχρι και ξύλο έπεσε στο εκλογικό τμήμα!

Η «επ’ αυτοφώρω» … «σύλληψη» έγινε από εκλογικούς αντιπροσώπους άλλης παράταξης που είδαν τι ακριβώς έκαναν τα συγκεκριμένα δύο άτομα, στην κυριολεξία… κάτω από την «μύτη» του δικαστικού αντιπροσώπου. Η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που εκλήθη και αστυνομία, αφού πληροφορίες αναφέρουν πως έπεσαν και μερικές «ψιλές»!

Για αρκετή ώρα η διαδικασία σταμάτησε, μέχρι που στο σημείο έφθασε η δικηγόρος της παράταξης η οποία ανακάλυψε την νοθεία, αλλά και ο ίδιος ο νεαρός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Παπαδημάτου. Ο οποίος μετά από συμβουλή που έλαβε από δικηγόρο υπέγραψε έγγραφο και δέχθηκε να μην μετρηθεί κανένας σταυρός υπέρ του, στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα!

Το ζήτημα όμως είναι ότι σχεδόν μέσα σε ελάχιστα λεπτά το γεγονός είχε πληροφορηθεί και άλλος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Παπαδημάτου, ο οποίος μάλιστα ήταν «στην κόψη του ξυραφιού» («παιζόταν» όπως αποδείχθηκε η εκλογή του). Και οι δύο άνδρες,… μόνο που δεν έπαιξαν τις μπουνιές!

Η δικηγόρος της άλλης παράταξης δεν προσέβαλε την διαδικασία (θεωρήθηκε πως ήταν καθαρά εσωπαραταξιακό ζήτημα της άλλης παράταξης) όμως ο δικαστικός αντιπρόσωπος «συνόδευσε» τον σάκκο με τα ψηφοδέλτια… με το έγγραφο – παραδοχή της νοθείας του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου. Οπότε είναι στα χέρια της εφόρου της εκλογικής διαδικασίας αν θα ασκηθεί αυτεπάγγελτη δίωξη κατά των δύο νεαρών – μελών της ΟΝΝΕΔ που έβαζαν σταυρούς στον συγκεκριμένο υποψήφιο, ή αν η υπόθεση θα «κλείσει»!

Όμως έστω και αν ακυρώθηκε η σταυροδοσία υπέρ του, με αίτηση του ιδίου του υποψηφίου στο συγκεκριμένο τμήμα, συνυποψήφιοί του έχουν ήδη αντιδράσει και ενημερώσει τον επικεφαλής Νίκο Παπαδημάτο. Θα πρέπει να σημειωθεί πως όλα συνέβησαν εν αγνοία του κ. Παπαδημάτου ο οποίος αναμένεται να λάβει θέση αφού ξεκαθαρίσει η κατάσταση.