Στην Φωκίωνος Νέγρη ο Μπακογιάννης -Θα έρχομαι συχνά στην γειτονιά σας, είπε σε πολίτες

Στη Φωκίωνος Νέγρη, που αποτελεί τοπόσημο για την Κυψέλη και ολόκληρη την Αθήνα, περιόδευσε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος πέρασε πανηγυρικά στον β΄γύρο των δημοτικών εκλογών του δήμου Αθηναίων τόνισε στους πολίτες με τους οποίους μίλησε: «Ηρθα πολλές φορές στη γειτονιά σας πριν από τις εκλογές. Θα έρχομαι συχνά και μετά τις εκλογές. Γιατί μαζί θα κάνουμε την Αθήνα όπως την ονειρευόμαστε. Μια πόλη με ανάσες, που χαίρεσαι να ζεις, που την αγαπάς και σε αγαπάει».

Το μήνυμα του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων είναι πως θα πρέπει και την ερχόμενη Κυριακή όλοι οι δημότες να προσέλθουν στις κάλπες, να ψηφίσουν και να γίνουν συμμέτοχοι στην αλλαγή που θέλουν να δουν στην πόλη. «Η πόλη χρειάζεται κάθε Αθηναία και κάθε Αθηναίο για να μπορέσει να αλλάξει. Η πόλη, μας χρειάζεται όλους. Αποφασίζουμε όλοι αυτή την Κυριακή», υπογράμμισε.

Σημειώνεται, ότι η περιοδεία του Κώστα Μπακογιάννη στην Κυψέλη έρχεται μια μέρα μετά το περιστατικό που εκτυλίχθηκε στα Ανω Πετράλωνα, όπου αντιεξουσιαστές φώναζαν συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα, ενώ ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων βρισκόταν σε ταβέρνα της περιοχής.

 

 

Ο Κώστας Μπακογιάννης
Ο Κώστας Μπακογιάννης συνομίλησε με πολίτες -Φωτογραφία: EUROKINISSI

 

Περιοδεία Κώστα Μπακογιάννη στην Κυψέλη

Περιοδεία Κώστα Μπακογιάννη στην Κυψέλη -Φωτογραφία: EUROKINISSI