Σε στέκι του ΣΥΡΙΖΑ στο Παγκράτι ο Μητσοτάκης – Σε ουζερί στο Κερατσίνι ο Τσίπρας

Η προεκλογική περίοδος έχει τελειώσει και οι πολιτικοί αρχηγοί, συνεχίζουν με χαλαρές συναντήσεις. Παραδοσιακά την προηγούμενη ημέρα των εκλογών οι αρχηγοί των κομμάτων συναντούν τους δημοσιογράφους όπου όλο το διάστημα της προεκλογικής περιόδου κάλυπταν την δραστηριότητά τους.

Ο πρόεδρος τους Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε έκπληξη στους δημοσιογράφους όταν τους κάλεσε σε καφέ – εστιατόριο, που οι υπουργοί και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τους αρέσει να το αποκαλούν στέκι τους. Το ραντεβού του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι στο Παγκράτι, στην πλατεία Προσκόπων, λίγο μετά τις 12.

Το συγκεκριμένο καφέ βρίσκεται σχετικά κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου και η συχνή παρουσία εκεί κυβερνητικών στελεχών το έχει χαρακτηρίσει ως «συριζαίικο» στέκι.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί στο Κερατσίνι. Το ραντεβού του πρωθυπουργού είναι σε γνωστό ουζερί της περιοχής. Όπως τονίζουν κάποιοι με διάθεση αντιπολίτευσης, ο Αλάξης Τσίπρας πάει τώρα στο Κερατσίνι, αφού έχει προηγηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης που έχει επισκεφθεί πολλές φορές την περιοχή.

Τέλος, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θα συναντηθεί με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ σε μαγαζί στην Καισαριανή.