Πήλιο: 18χρονος πήδηξε από γέφυρα σε χαράδρα

Σε μια κίνηση, η οποία παραλίγο να είχε μοιραίες συνέπειες προχώρησε χθες αργά το βράδυ, ένας νεαρός κάτοικος της Μακρυρράχης, χωριού του Πηλίου, που πήδηξε από γέφυρα σε μία χαράδρα και ανασύρθηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής σχεδόν τα ξημερώματα, προκειμένου να μεταφερθεί με κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του, στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, ένας νεαρός ηλικίας μόλις 18 ετών, πήρε την απόφαση, για άγνωστο λόγο, ενημερώνοντας σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες συγγενή του, να πηδήξει από γέφυρα προς την περιοχή του Ανηλίου.

Ο συγγενής ενημέρωσε άμεσα τις αρμόδιες υπηρεσίες, αλλά όπως διαπιστώθηκε, ο νεαρός, πήδηξε μετά τις 11 το βράδυ από τη γέφυρα, σε χαράδρα, από ύψος περίπου δέκα μέτρων. Στο σημείο έσπευσαν υπάλληλοι του ΕΚΑΒ, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Μάλιστα οι άνδρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, (με τρία οχήματα), αναγκάστηκαν να διανύσουν μια μεγάλη διαδρομή από τον Βόλο, σε όσο το δυνατόν συντομότερο χρονικό διάστημα, προκειμένου να ανασύρουν με φορείο, λόγω του δύσβατου της περιοχής, τον νεαρό, ο οποίος τελικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, με κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του.